Fem stærke foredrag om
#Samarbejde #Kommunikation #Trivsel

Gitte Hornshøj #Takt og tone

Søren Holmgren #Alting handler om indstilling

Tjelle Vejrup #Vil du ha’ det sjovt, må du ta’ det sjovt

Michelle Kristensen #Fra underskud til overskud

Daniel Rye #Nærmest fri

Fem stærke foredrag om
#Samarbejde #Kommunikation #Trivsel

Gitte Hornshøj #Synlige og usynlige spilleregler
Søren Holmgren #Alting handler om indstilling
Tjelle Vejrup #Vil du ha’ det sjovt, må du ta’ det sjovt
Michelle Kristensen #Fra underskud til overskud
Daniel Rye #Nærmest fri

#Kickoff #Trivsel og arbejdsglæde #Motivation

Sæt fokus på samarbejde, kommunikation og trivsel

Styrk jeres kollegaskab med 5 stærke foredrag spækket med inspiration.

Oplev et stærkt hold af foredragsholdere dele deres personlige historier om alt fra at overkomme de vildeste udfordringer, få glæden ind i hverdagen med humor og nå til tops i internationalt erhvervsliv mod alle odds.

Efter Kick Off er du fyldt op med nye indsigter og inspiration, der allerede fra dag et vil gøre det nemmere for dig at tænke ud af boksen og finde frem til nye løsninger. Du får desuden friske perspektiver på humor, høflighed og overskud, så dig og dine kollegaer får styrket jeres kommunikation og ikke mindst samarbejde.

Kick Off er landets store motivations- og inspirationsdag. Om du deltager alene eller som team, garanterer vi, at du efter konferencen får fornyet overskud og indsigter om kommunikation og trivsel, som du kan tage med tilbage til din organisation for at fremme arbejdsglæden.

Mere end 2.000 kollegaer deltog i en Kick Off dag i 2023.

buy
KICK OFF
med Gitte Hornshøj, Søren Holmgren,
Tjelle Vejrup, Michelle Kristensen og Daniel Rye

fra kl. 09.15 - 15.15 (ankomst og morgenmad kl. 08.30-09.15)
1.495kr. Excl. moms
  • 2. oktober 2024 - KØBENHAVN
  • 8. oktober 2024 - ODENSE
  • 29. oktober 2024 - AALBORG
  • 5. november 2024 - AARHUS
Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage. BEMÆRK: Vil I deltage som gruppe, kontakt os direkte for at få et gruppetilbud på mail: salg@learnx.dk eller telefon: 89 87 50 50.

Program:

08:30 – 09:15
Registrering og morgenmad 🍽️☕
Velkommen med let morgenmad og mulighed for at netværke.

09:15 – 09:20
Velkommen til LearnX Kick Off 2024
Introduktion til dagen og praktiske informationer.

09:20 – 10:05
Gitte Hornshøj: Synlige og usynlige spilleregler på arbejdspladsen
Få succes nu og i fremtiden med forståelse for de usynlige spilleregler i samvær med andre.

10:05 – 10:25
Pause ☕🍪
Kaffe, te og forfriskninger.

10:25 – 11:10
Søren Holmgren: Alting handler om indstilling
Kan man nå til tops i det internationale erhvervsliv, selvom man er blind? Det mener Søren. Han har nemlig gjort det.
(Bemærk: Til Kick Off i Aalborg er Daniel Rye på i dette tidsrum.)

11:10 – 11:30
Pause ☕🍪
Kaffe, te og forfriskninger.

11:30 – 12:15
Tjelle Vejrup: Vil du ha’ det sjovt, må du ta’ det sjovt
Hør komikeren fortælle om, hvordan humor kan fremme trivsel og booste arbejdsglæden.

12:15 – 13:15
Frokost 🍽️🥗
Lækker frokost inkluderet.

13:15 – 14:00
Michelle Kristensen: Fra underskud til overskud
Performance kræver sundhed, og når der er plads til de gode ting i privatlivet, får du mere overskud på arbejde.

14:00 – 14:30
Pause ☕🍪
Kage og forfriskninger

14:30 – 15:15
Daniel Rye: Nærmest fri
Hør Daniels bevægende historie om at vende hjem fra en fangelejr i Syrien – om at blive fri og finde sig selv igen.
(Bemærk: Til Kick Off i Aalborg er Søren Holmgren på i dette tidsrum.)

15:15
Tak for dagen! 🙌👋
LearnX takker af for en god dag.

buy

Hvorfor deltage i LearnX KICK OFF?

På LearnX KICK OFF fokuserer vi på et varieret program. Vi garanterer en oplevelse, der ikke kun styrker dine professionelle færdigheder, men også din personlige udvikling. Vi håndterer det praktiske, så du kan suge til dig af den nyeste viden og værktøjer.

Hvem deltager?

LearnX KICK OFF er for alle. Om du er leder, i produktionen, sekretær eller andet er ikke vigtigt. Tag afsted med dine kollegaer og få en teamdag fyldt med inspiration og motivation.

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Vores kurser afholdes på nøje udvalgte (se) LOKATIONER og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller info@learnx.dk.

Oplægsholderne

gittehornshoj

KICK OFF 09:20 – 10:05

Gitte Hornshøj: Synlige og usynlige spilleregler på arbejdspladsen

Kunsten at omgås med andre mennesker – optimer dialogen på arbejdspladsen.

Gitte Hornshøj har specialiseret sig i god opførsel. I dette underholdende oplæg vil I opleve en foredragsholder med energi, engagement og kant. Ifølge Gitte vil de, som både nu og i fremtiden forstår sig på de synlige og usynlige spilleregler i samvær med andre, opnå en større succes og samtidig en markant større livskvalitet.

Gitte tager udgangspunkt i sit eget liv, når hun taler om god opførsel og gør det med en tilpas mængde humor og alvor, der giver plads til eftertænksomhed. Oplægget har sin faste forankring i dannelse, og opførsel er omdrejningspunktet. Når den er god, lægger vi ikke mærke til den, men når vores opførsel er dårlig, så markerer den sig tydeligt. Et indlæg med fest og farver, men også med plads til unoder, som du helt sikkert lærer noget nyt af.

gittehornshoj
sorenholmgren

KICK OFF 10:25 – 11:10

Søren Holmgren: Alting handler om indstilling

Hør historien om, hvordan Søren som blind fandt vejen til succes i internationalt erhvervsliv.

Indlægget er for alle, der ønsker at lade sig smitte med motivation og begejstring og samtidig få konkrete værktøjer til selv at skabe udvikling og forandring i både sit professionelle liv og sit privatliv. Det handler nemlig kun om indstilling.

sorenholmgren
tjellevejrup

KICK OFF 11:30 – 12:15

Tjelle Vejrup: Vil du ha' det sjovt, må du ta' det sjovt

Et underholdende indlæg om, hvor vigtigt det er at have det sjovt på arbejdspladsen, hvordan humor kan booste arbejdsglæden, og hvordan vi får det sjovere med vores kollegaer.

Tjelle Vejrup bruger sin store erfaring fra mere end 12 år som komiker, hvor han har besøgt adskillige arbejdspladser og betragtet et utal af teams og grupper af kollegaer. Det har givet Tjelle en indgående indsigt i, hvad humoren kan gøre for dynamikken på en arbejdsplads, og hvor vigtigt det er at have det sjovt, når man går på arbejde.

Lær blandt andet, hvorfor det er vigtigt at tale om andet end arbejde, hvorfor franskmænd har så svært ved at forstå dansk humor, om den brune sovs er sjovere end en komiker – og lær hvordan I selv bidrager til humor og den gode stemning på arbejdspladsen, så både jer og jeres kolleger får en både god og sjovere arbejdsdag.

Indlægget er spækket med morsomme og til tider tåkrummende anekdoter fra et arbejdsliv med fokus på at få folk til at grine.

tjellevejrup
michellekristensen

KICK OFF 13:15 – 14:00

Michelle Kristensen: Fra underskud til overskud – performance kræver sundhed

Hvordan balancerer man high performance, sundhed og familielivet?

Michelle Kristensen er sundhedsekspert og iværksætter og har de sidste mange år knoklet for at få hendes virksomhed til at vokse, inspirere danskerne til en sundere livsstil og selv leve op til alle kravene, der havde med high performance og sundhed at gøre.

Hun havde endelig fået sin virksomhed op at køre på den store bølge med succes og mange spændende projekter. En dag sagde hjernen fra efter at have kørt med 120 km i timen. Det betød, at hun måtte tage sin egen medicin – ændre sit arbejdsflow, spise sundt, træne, finde balance i hverdagen og sikre sit velvære, så hun igen kunne blive en god leder, iværksætter, inspirator og veninde.

Indlægget ”Fra underskud til overskud – performance kræver sundhed” tager udgangspunkt i den arbejdskultur og hverdag, vi er underlagt, og hvor meget det spiller ind, at vi lever sundt for at kunne performe hver eneste dag, nedsætte risikoen for stress, samt lære at prioritere os selv før alle andre.

michellekristensen
danielrye
Foto: Michael Kjærgaard

KICK OFF 14:30 – 15:15

Daniel Rye: Nærmest fri - min vej ud af mørket

Hør hvad der skete, da Daniel endelig blev fri og vendte hjem? Og hvordan har det været at sidde over for sin IS-fangevogter under retssagen i USA?

I sommeren 2021 stod Daniel Rye ansigt til ansigt med Alexanda Kotey, en af de fangevogtere og torturbødler, som gjorde hans tid som gidsel til et helvede. To medlemmer af den gruppe brutale terrorister, der blev kendt som The Beatles, sad for retten i USA. Anklaget for blandt andet kidnapning, tortur, mishandling og henrettelsen af flere gidsler. Og her var Daniel et af kronvidnerne.

Siden Daniel kom hjem fra sin skæbnesvangre rejse til Syrien har den overståede retssag markeret et slags punktum. I dette intense foredrag åbner Daniel endnu mere op om sin voldsomme og svære kamp for at bevare sig selv – både under sit fangenskab, lige efter sin frigivelse, men også i årene efter med afhøringer hos efterretningstjenester og besøg hos sine medfangers efterladte.

Foredraget er baseret på Daniel Ryes bog “Nærmest fri – min vej ud af mørket”, som er fortalt af ham selv og et forsøg på at forlige sig med sin fortid og fremtid. Bogen, såvel som foredraget, er ikke kun en barsk fortælling om en ung mand, der mister sin frihed, men en universel historie om at gennemgå noget traumatisk, men samtidig turde konfrontere sin egen historie. Og at vende tilbage til livet og friheden, men ikke uden ar.

danielrye

Seneste LIVETALK
med

LearnX “KICK OFF” er et stærkt tilbud

… til dig/jer som gerne vil inspireres og motiveres og på én dag få tilbudt et overflødighedshorn af viden som kan bruges i både arbejds- og privatliv.
Tilmeld dig eller din gruppe her til denne inspirerende dag – ellers udfyld nedenstående og få endnu mere at vide om LearnX KICK OFF.

Vi kunne ikke gemme dine indtastninger. Prøv igen!
Du er nu tilmeldt "mere information" om "LearnX KICK OFF - Trivsel og arbejdsglæde"

Vil du vide mere

We use Brevo as our marketing platform. By submitting this form you agree that the personal data you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with Brevo's Privacy Policy.

  • DEL DIN YNDLINGS-EVENT

Find inspiration:

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact