Masterclass med Anette Prehn
  #Ledelse #Adfærd #Motivation #Læring #Arbejdsglæde

Masterclass med Anette Prehn
  #Ledelse #Adfærd #Motivation #Læring #Arbejdsglæde

  • ÉN DAGS MASTERCLASS

Bliv en bedre leder og forhandler i hverdagen og skab energi i dit team

Vil du blive bedre til ledelse og forhandling i hverdagen?
Har du et ønske om at skabe rammer for dine medarbejdere, der gør dem mere åbne for forandringer, fremmer læring og trivsel, begrænser negativ stress og modvirker dårlige sociale miljøer? Så bør du deltage i dette kursus, hvor du lærer om de positive gevinster for din organisation ved brug af hjernesmart ledelse.
Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve og lære direkte af Anette Prehn, som er en af landets ubetinget største kapaciteter indenfor ledelse og hjerneforskning.

Kurset i Hjernesmart Ledelse giver dig:

  • Konkrete ledelsesmæssige værktøjer
  • Ny indsigt i – og forståelse af menneskers reaktionsmekanismer
  • Redskaber til håndtering af forandringer ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv

Anette Prehn

Anette Prehn er sociolog, prisvindende underviser, foredragsholder og forfatter til en række bøger om hjernens spilleregler. Hun har blandt andet skrevet de populære Hjernesmart-bøger og Hjernevenner-serien. Anettes drivkraft ligger i at gøre svære ting enkle, at eksperimentere med små skridt, der gør en stor forskel, og at skabe synergi på tværs af det, der ellers betragtes som forskellige discipliner. Hun mestrer den særlige kunst at forklare svær viden på en enkel og jordnær måde, så den let kan forstås, huskes og gøre gavn i menneskers hverdag.

MASTERCLASS
med Sociolog Anette Prehn

fra 9.00 - 16.00 (Morgenmad fra 8.30)
4.995kr. Excl. moms
  • 10. april 2024 - AARHUS
  • 11 juni 2024 - AFSLUTNING 😉
  • 22 oktober 2024 - AARHUS
  • 24 oktober 2024 - KØBENHAVN
  • ODENSE, 23 maj 2024
Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage. BEMÆRK: Vil I deltage som gruppe, kontakt os direkte for at få et gruppetilbud på mail: kontakt@learnx.dk eller telefon: 89 87 50 50.

Hjernesmart Ledelse

De allerfærreste ledere kender og mestrer hjernens spilleregler. Det er en skam, for når hjernen bliver gjort til en modspiller, dræner det både dig selv og din organisation for energi, fokus og resultater. Spiller du omvendt ”med” på hjernens betingelser, vil du opleve en lethed i dit lederskab og en overraskende gennemslagskraft i din omgang med medarbejdere og andre mennesker. Hjernesmart ledelse er moderne ledelse skræddersyet til det 21. århundrede, hvor forskere i de seneste 10 år er blevet langt klogere på, hvordan den menneskelige hjerne fungerer, og hvad det indebærer for vores præstationer, velvære og samspil med andre.

Hvem kan deltage
Alle som arbejder med ledelse i deres hverdag, eller som interesserer sig for emnet.

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Vores kurser afholdes på nøje udvalgte lokationer (se her) og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller info@learnx.dk.

Om
ANETTE
PREHN

Sociolog Anette Prehn opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved dét her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?”

Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. “Forskning til folket!” er Anette Prehns motto, og hun formidler vigtig forskning jordnært, engagerende og med et glimt i øjet, så den kan forstås, huskes og anvendes.

Den røde tråd i Anette Prehns formidling er at styrke menneskers praktiske evne til at håndtere livets mange situationer og sociale samspil. Det gør hun bl.a. i sin bestseller Hjernesmart-trilogi – Hjernesmart ledelse, Hjernesmart pædagogik og Hjernesmarte børn – samt i Hjernevenner-serien, der består af syv minibøger på 24 sider, som enkelt og eksempelbåret forklarer hjernens spilleregler og kan læses fra 10 år og opefter. Desuden har hun skrevet bøger som Flip, Afledte effekter og Coach dig selv – og få hjernen med til en forandring.

Hendes formidling inspirerer og begejstrer på tværs af landet, fag, industrier, aldre og hverdagsudfordringer. Hun har kunder som Grundfos, Danfoss, Mærsk, Bosch, Danske Bank, Ericsson, Novo Nordisk, Man Diesel & Turbo, Novozymes, Siemens, Nordea, en lang række offentlige arbejdspladser i kommuner og regioner – heriblandt Aalborg Universitetshospital og Aarhus Universitetshospital – samt Finansforbundet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School og Saïd Business School/Oxford University.

Desuden bidrager Anette Prehn på skoler, specialskoler, ungdomsuddannelser og i daginstitutioner, hvor såvel lærere, pædagoger, forældre samt børn og unge selv får glæde af at blive introduceret til hjernens spilleregler på en forståelig måde, der let smitter af på deres hverdag.

Som underviser, foredragsholder og facilitator er hun nærværende og skarp og “sætter fut” i deltagerne. Hun er der for deltagernes læring skyld og stimulerer, at de bygger bro mellem rummets erkendelser og deres eget hverdagsliv. Anette Prehn tror på, at selv nødvendig læring i svære situationer med fordel kan tilegnes i lethed og tillid til livet.

Oplev Anette Prehns mission og virke i nedenstående video:

Mød Anette Prehn

Mere info om “NK”

  • DEL DIN YNDLINGS-EVENT

Alle vidensoplevelser

Ananans i egen Juice:

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact