TAK, FOR DIN INTERESSE!
DIN FORESPØRGSEL ER MODTAGET
– OG VI SER FREM TIL AT RÅDGIVE DIG.

Indtil da, håber vi at du kan finde inspiration i nedenstående.

Team LearnX – telefon 8987 5050

“Kvaliteten af din kommunikation afhænger af din evne til observere og forstå andre menneskers kropssprog, toneleje, adfærd og handlemønstre”

Masterclass med Niels Krøjgaard – specialist #Kommunikation #Mikromimik #Kropssprog #Empati #Motivation

Masterclass med
Niels Krøjgaard
– speciallist i #Kommunikation #Mikromimik #Kropssprog #Empati #Motivation

 • ÉN DAGS MASTERCLASS

Din krop kan tale - uden at du åbner munden

Niels Krøjgaard er uddannet i etablering og detektion af troværdighed og bedrag samt følelsernes intelligens hos Paul Ekman International i Manchester. Han underviser bl.a. hos Rigspolitiet og på Politiskolen, hvor nogle af landets bedste efterforskere bruger hans viden i forbindelse med for eksempel afhøring af kriminelle og er almindelig kendt i det danske erhvervsliv.

Han har adgang til den nyeste forskning indenfor feltet, og hans viden kan blive din og dine kollegers viden.
Baseret på den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet, tager jeg deltagerne med ind den nyeste forskning i, hvordan man “læser” mennesker.

I bliver trænet i at genkende “De syv grundfølelser” via videofilm og små øvelser. I lærer at afkode kropssprog på de mennesker I møder, så I kan læse deres følelsesmæssige tilstand.

I lærer også at afsløre, hvis der ikke er sammenhæng mellem det, mennesker siger med ord, og det, de udtrykker med deres kropssprog.

Kendskab til kropssprog og nonverbal kommunikation kan påvirke må- den du møder andre mennesker på.
Med Masterclas’n “Kropssprog, mikromimik og følelsesmæssig inteligens” vil du og dine kolleger blive bedre til at “læse andre”. Og jo bedre du er til dét – jo bedre er du til at skabe relationer til andre – både professionelt og privat.

MASTERCLASS
med Niels Krøjgaard

fra kl. 9.00 - 16.00 (Morgenmad fra kl. 8.30)
3.495kr. Excl. moms
 • 19. marts 2024 - AARHUS
 • 11. juni 2024 - KØBENHAVN
 • 12. juni 2024 - ODENSE
 • 22. oktober 2024 - AARHUS
 • 24. oktober 2024 - KØBENHAVN
Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage.

På dagen kommer du igennem:

 • Nonverbal kommunikation og at læse hele mennesket?
 • De 7 grundfølelelser – på tværs af tid og kultur
 • Grundadfærd
 • Følelsesintensitet
 • Følelsestriggere
 • Hvad er det distraktion gør ved vores opmærksomhed
 • De fem kanaler: Kropssprog, mimik, toneleje, talestil, verbalt indhold
 • Sandheden og løgnen
 • “Mig teorien”
 • Confirmation BIAS – vigtigheden i at forstå sin BIAS
  “Bias, der kommer fra engelsk, betyder skævhed, hældning eller fordom. Det udtales som på engelsk og bruges især fagligt. Det tilsvarende adjektiv er biased”

Underholdende, tankevækkende og essentielt!

På denne underholdende og lærerige workshop får du en værktøjskasse af psykologiske virkemidler, som kan optimere mødet med andre mennesker.

Du lærer at blive bevidste om måden, du står, går, smiler og giver hånd på. Alt det, der normalt bare foregår pr. automatik, uden at man tænker over, hvad det signalerer, og hvilket indtryk det efterlader. Gennem et udvalg af hands-on øvelser, som demonstreres grundigt, får du hjælp til at komme i gang. Du vil tydeligt mærke effekten, som med fordel kan anvendes overalt i hverdagen.

LearnX

LearnX

Om
NIELS KRØJGAARD

Foredragsholder og underviser Niels Krøjgaard er uddannet hos psykolog Paul Ekman International (PEI) i Manchester. Uddannelsen på PEI omfattede bl.a. undervisning og certificering i ”følelsernes intelligens” til etablering og afsløring af sandhed og bedrag – herunder real-time følelsesaflæsning ud fra de 5 kommunikationskanaler: ansigt, krop, stemmeføring, sproglig stil og indhold.

Niels Krøjgaard er en erfaren og ekstremt energisk underviser og entertainer. Han har siden 2005 undervist virksomheder i motivation, præsentationsteknikker og kommunikation. I dag underviser Niels Krøjgaard også bl.a. Rigspolitiet, hvor hans viden anvendes i forbindelse med afhøring af kriminelle samt ifm. opgaver for PET. Via uddannelsesinstitutionen, PEI, har Niels Krøjgaard direkte adgang til den nyeste forskning og opdaterede metoder inden for området, således at den viden, han bidrager med i arbejdet med politiet og foredrag/workshops, altid er up to date.

Som den eneste dansker har Niels Krøjgaard desuden modtaget undervisning i Applied Cold Reading af en af verdens førende eksperter på området, Ian Rowland, i London. Niels Krøjgaard har også gennem tiden oparbejdet stor erfaring inden for cold reading – en teknik, som personer med clairvoyante ”evner” bruger til at aflæse deres klienter og deres kropssprog på – hvilket han bl.a. anvender til afsløring af folk med påstående overnaturlige evner.

Seneste LIVETALK
med Niels Krøjgaard

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Vores kurser afholdes på nøje udvalgte lokationer (se her) og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller info@learnx.dk.

 • DEL DIN YNDLINGS-EVENT

Alle vidensoplevelser

Ananas i egen juice:

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact