TAK, FOR DIN INTERESSE!
DIN FORESPØRGSEL ER MODTAGET
– OG VI SER FREM TIL AT RÅDGIVE DIG.

Indtil da, håber vi at du kan finde inspiration i nedenstående.

Team LearnX – telefon 8987 5050

Masterclass med Rikke Østergaard #Arbejdsglæde #Ledelse #Læring #Motivation #Samarbejde #Forandringer

Masterclass med
Rikke Østergaard
#Arbejdsglæde #Ledelse #Læring #Motivation #Samarbejde #Forandringer

  • ÉN DAGS MASTERCLASS

Forstå din kollega - styrk samarbejdet i dit team og få trivslen tilbage

Vi burde tage vores følelsesmæssige energikonto endnu mere alvorligt end vores bankkonto. Tænk, hvis vi gjorde det, ikke kun hver især, men også i større sammenhænge. Hvis vi på afdelingsmødet fokuserede på, om det, vi taler om, er energien værd. Er det godt givet ud, eller er det spild af energi, hvis vi alligevel ikke kan gøre noget ved det? Måske ville vi blive bedre til at komme mental mistrivsel i forkøbet, hvis vi tog vores følelsesøkonomi mere alvorligt.

Rikke Østergaard, Befri Preben 2024

Rikke Østergaard inviterer til en ny masterclass om samarbejde, persontyper og følelsesøkonomi. Efter masterclassen har du helt styr på de fire persontypers forskelligheder, og hvordan de kommer til udtryk i vores kommunikation, adfærd og reaktioner.

Du får redskaberne til at navigere i pressede situationer på arbejdspladsen – og løse konflikter hurtigt og effektivt, så I holder humøret og den gode tone.

MASTERCLASS
En dag med Rikke Østergaard

fra kl. 9.00 - 16.00 (Morgenmad fra kl. 8.30)
3.495kr. Excl. moms
  • 23. maj 2024 - AARHUS
  • 19. september 2024 - KØBENHAVN
  • 21. november 2024 - AARHUS
  • ODENSE, 23 maj 2024
Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage. BEMÆRK: Vil I deltage som gruppe, kontakt os direkte for at få et gruppetilbud på mail: salg@learnx.dk eller telefon: 89 87 50 50.

Ønsker du at skabe bedre forudsætninger for samarbejde i dit team?

Med viden om persontyper får du indsigt i dig selv og mennesker omkring dig. Når du er bevidst om, hvem dine kollegaer er, kan du nemmere forstå, hvor de kommer fra, og tilpasse din kommunikation til dem og undgå misforståelser. Godt samarbejde kræver nemlig god kommunikation.

Om du er leder i en stor organisation eller en del af et mindre team, så er denne masterclass for dig. Med konkrete redskaber, som du også får mulighed for at afprøve på dagen, får du kompetencerne til at vende stemninger fra negative til positive på kontoret lynhurtigt – uagtet situationens alvor.

Løft humøret i din organisation

Det siger sig selv, at højt humør fordrer trivsel. De færreste er dog bevidste om, hvor meget man selv kan gøre for at vende stemningen i et rum.

På masterclassen bliver du også introduceret til Rikke Østergaards seneste research og materiale, der knytter sig til begrebet følelsesøkonomi. Følelsesøkonomi handler i korte træk om at tænke følelser som en begrænset ressource. For at passe på din egen trivsel, skal du være bevidst om, hvem der konsekvent dræner din økonomi – og hvem der løfter dig.

Med Rikke Østergaards masterclass bliver du skarp på at forstå andre og dig selv. Med hendes dybdegående viden og tilgængelige formidling kan du allerede fra dag et anvende teorien i praksis – og få bedre relationer på arbejde og i privatlivet.

Mød Jungs 4 persontyper i
Rikke Østergaards univers

Alt, hvad der irriterer os ved andre, kan lede os til en forståelse af os selv.
– Carl Jung, psykiater

Præstations-
Preben

“Er det ikke vigtigere at få udrettet noget end at spilde en masse tid på at tale om følelser og stemning? Lad os nu bare komme videre i teksten.”

Pyt-
Preben

“Mennesker, der kun ser glasset som halvt tomt og altid finder hullerne i osten, har ikke forstået meningen med livet.”

Perfektionist-
Preben

“Hvis nu alle forstod, hvor vigtigt det er, at vi overholder reglerne og retningslinjerne, ville det hele køre meget bedre.”

Pligt-
Preben

“Samarbejde og pålidelighed er nøglen til succes. Jeg tror på, at man skal gøre tingene godt og med respekt for alle, selv når ingen ser det, for det er det, der skaber ægte værdi.”

Og hvem er du?

Dét finder du ud af på denne masterclass – og hvordan du bliver den bedste version af dig selv. Især ved at kende den følelsesforurenende version af dig selv, dine kolleger og din familie.

Tjek nedenstående Preben’er ud og find ud af hvem du som udgangspunkt er/ligner – ellers meld dig til denne masterclass, og glæd dig til at blive endnu klogere.

Zoom ind på tegningen med din pegefinger og tommel – og se hvilken type du (nok) er 😉

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Vores kurser afholdes på nøje udvalgte lokationer (se her) og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller info@learnx.dk.

Om
RIKKE ØSTERGAARD

Sociolog Rikke Østergaard er Danmarks første erhvervssociolog, og fungerer som gæsteunderviser på University of Sydneys lederakademi. Hun arbejder internationalt, og kombinerer erfaring fra udlandet i sine foredrag, så vi lettere kan se tingene i perspektiv, og måske få ideer til at gøre noget anderledes.

Rikke Østergaard er forfatter til flere bøger, senest ”Befri Preben” (2024) og ”Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben” (2021). Bøgerne gør op med den gængse opfattelse af stress, der langt oftere handler om dårlig stemning på arbejdspladsen, end for højt arbejdspres. I bøgerne giver Rikke redskaber til, hvordan vi undgår følelsesmæssig forurening på arbejdspladsen og befrier os selv.

Seneste LIVETALK
med

Mere info om “FÅ DET TIL AT SKE”

  • DEL DIN YNDLINGS-EVENT

Udvid din horisont

Ananas i egen juice:

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact