TAK, FOR DIN INTERESSE!
DIN FORESPØRGSEL ER MODTAGET
– OG VI SER FREM TIL AT RÅDGIVE DIG.

Indtil da, håber vi at du kan finde inspiration i nedenstående.

Team LearnX – telefon 8987 5050

Spædbarnsterapigår ud på at behandle tidligt opståede traumer med særligt fokus på hændelser og omstændigheder i fosterperioden, fødslen samt de tre første leveår. Det kan derfor også kaldes tidlig traumeterapi.

Masterclass med psykolog Inger Thormann og krop- og gestaltterapeut MPF Inger Poulsen #Terapi #Børn&unge #Pædagogik #Trivsel

Masterclass med
Inger og Inger

#Terapi #Børn og unge #Pædagogik #Trivsel

  • ÉN DAGS MASTERCLASS

Når livsglæden er bundet i tidlige traumer - er der hjælp at hente til mennesker i alle aldre i Spædbarns-terapiens metode

Spædbarnsterapi er en behandlingsmetode rettet mod tidlige traumer. Når børn mellem 0-3 år oplever fysiske og psykiske belastninger, der overstiger, hvad de kan magte, kan belastningerne bremse deres udvikling.

Disse belastninger følger ofte med op igennem livet. Behandlingen af større børn og voksnes tidlige traumer er inspireret af Spædbarnsterapien og dennes metode.
Et af de væsentligste budskaber i spædbarnsterapien er: ”At alt usagt binder energi” Når det lille barn kommer i terapi, sætter terapeuten derfor ord på det, der har været svært. Barnet får fortalt sin historie på en særlig nænsom måde.

Ordene og de mødeøjeblikke der opstår under fortællingen, skaber forandring og bringer orden i det kaos, der hersker i barnet. Derved løsnes tidlige traumer, barnet kommer tilbage til sin naturlige udvikling.

Spædbarnsterapien er inspireret af den franske børnelæge og psykoanalytiker Francoise Dolto og hendes elev Caroline Eliacheff.
På baggrund af denne inspiration har cand.psych. Inger Thormann og psykoterapeut MPF Inger Poulsen, der begge har arbejdet med belastede og traumatiserede børn på henholdsvis Skodsborg Observations- og Behandlingshjem og Familiehuset i Horsens, udviklet SPÆDBARNSTERAPIENS METODE.

Kurset henvender sig til

Ideologierne og metoden fra Spædbarnsterapien anvendes i et terapeutisk forløb af psykoterapeuter MPF. Og psykologer.
Andre faggrupper lader sig inspirere, til at bruge elementer fra spædbarnsterapiens metode i her og nu situationer.
Denne fremgangsmåde kan anvendes indenfor fx sundhedsplejen, dagplejen, vuggestuen og børnehaven, Børne-og Ungeforvaltningen, på hospitaler og i skolen.

MASTERCLASS
med Inger og Inger

fra kl. 9.00 - 16.00 (morgenmad fra kl. 8.30)
3.495kr. Excl. moms

Inger & Inger gentager deres populære LearnX-kurser om Spædbarnsterapiens metode til efteråret.

Skriv dig op hvis du gerne vil informeres når vi frigiver kurserne – eller vil have rådgivning vedrørende vores kurser med Inger & Inger.

Du er altid meget velkommen til at tage fat på vores kunderådgivere på telefonnummer 8987 5050 og få en snak om hvad Spædbarnsterapiens metode kan gøre for dig.

  • 4. november 2024 - KØBENHAVN
  • 7. november 2024 - AARHUS
  • ODENSE, 23 maj 2024
Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage. BEMÆRK: Vil I deltage som gruppe, kontakt os direkte for at få et gruppetilbud på mail: kontakt@learnx.dk eller telefon: 89 87 50 50.

Det lærer du på kurset

  • En temadag målrettet til alle, der er optaget af, hvad det er der sker, når den indre smerte tager overhånd, og barnets kontakt forsvinder.
  • Hvordan kan vi forstå, at selv det spæde barn ikke bare forstår, men at budskabet til barnet også har en terapeutisk virkning?
  • Kan det lille barn uden ord forstå mere, end vi kan begribe, at barnet forstår?
  • Det lille barn forstår intuitivt, når terapeuten er autentisk og taler til det om dets liv.
  • Dagen vil veksle imellem oplæg, eksempler og video som vil give et indblik i, hvad Spædbarnsterapiens metode er, og hvordan den kan anvendes til både børn og voksne.

Efter kurset vil du modtage et deltagerbevis for deltagelse af Kursusdag med Inger Poulsen og Inger Thormann – Spædbarnsterapi.

Inger Poulsen & Inger Thormann

Inger Thormann, psykolog og socialpædagog, har arbejdet på Skodborgs Observations-og behandlingshjem fra 1982 til 2012, hvor Skodsborg blev lukket. Inger Thormann har siden da haft klinik i Holte samt arbejdet som freelance psykolog. Inger er forfatter og medforfatter til en række bøger og har gennem mange år arbejdet med Spædbarnsterapi.

Inger Poulsen, krop/gestalt terapeut MPF, forfatter og foredragsholder. Gennem 17 år leder af Familiehuset i Horsens, hvor man arbejder psykoterapeutisk med familier med børn i alderen 0-2 år. Familier, hvor børnenes udvikling var truet samt med gravide med særlige behov.

I 2014 har Inger Poulsen afsluttet sin ansættelse som leder i Familiehuset i Horsens for udelukkende at hellige sig arbejdet i Psykoterapiklinikken i Jelling samt i Dansk Institut for Spædbarnsterapi.

LearnX

Excluded

LearnX

Excluded

LearnX

Exluded

LearnX

Excluded

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Vores kurser afholdes på nøje udvalgte lokationer (se her) og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller info@learnx.dk.

Om

Seneste LIVETALK
med

Mere info om “XXX”

  • DEL DIN YNDLINGS-EVENT

Bliv inspireret

Seneste arrangementer

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact