TAK, FOR DIN INTERESSE!
DIN FORESPØRGSEL ER MODTAGET
– OG VI SER FREM TIL AT RÅDGIVE DIG.

Indtil da, håber vi at du kan finde inspiration i nedenstående.

Team LearnX – telefon 8987 5050

Masterclass #Adfærd #Ledelse #Præstation #Trivsel #Sundhed

Masterclass
med
Chris MacDonald
#Adfærd #Ledelse
#Præstation #Trivsel #Sundhed

  • ÉN DAGS MASTERCLASS

Trivsel og bæredygtig præstation

Chris MacDonald inviterer til masterclass, hvor han med humor og indsigt formidler den seneste forskning bag trivsel og bæredygtig præstation.

Videnskaben har endegyldigt vist: Hvis vi skal have gode chancer for at forblive sunde i en kultur med højt tempo, er det afgørende at investere i egen trivsel.

20 års research og samarbejde med internationale topforskere har gjort Chris MacDonald til ekspert i, hvor og hvordan man skal sætte ind. I en spændende og humoristisk masterclass tager Chris MacDonald dig på en rejse gennem den seneste forskning og mest brugbare viden om trivsel og bæredygtig præstation.

Chris MacDonalds årelange research har udmøntet sig i hans anerkendte formel for trivsel og præstation – ‘Trivsels-Triaden’ – der formidler samspillet mellem menneskets biologi, relationer og mindset, og som kan anvendes til at skabe en arbejdskultur med sund og bæredygtig præstation.

Du bliver bl.a. undervist i:

Social trivsel: Ligesom vores kroppe er afhængige af næringsstoffer for sundhed, kræver vores hjerner og nervesystemer en specifik blanding af ‘sociale næringsstoffer’, som er essentielle for vores velvære.

Biologisk trivsel: For år tilbage var det sjældent, at du ville høre hjerneforskere tale om motion, ernæring og søvn. I dag taler alle seriøse eksperter om, at vores fysiske helbred udgør hele fundamentet for vores mentale sundhed, og dermed vores evne til at trives og til at hjælpe andre med at trives.

Mental trivsel: Videnskaben har vist, at visse tankemønstre virkelig er ufravigelige, når det kommer til at skabe gode odds for at trives.

Masterclassen er for alle, som er nysgerrige på, hvordan præstation, trivsel og sundhed er forbundne – og hvordan man bruger den indsigt i dagligdagen.

Chris MacDonald

Chris MacDonald er en inspirerende formidler med en unik evne til at belyse essentielle budskaber uden løftede pegefingre. Han har holdt over 5000 foredrag for verdens største virksomheder fra Maersk og Novo til Microsoft og Lego – alt sammen om, hvad der skal til for, at mennesket kan have det godt, og præstere godt, samtidig.

MASTERCLASS
med Chris MacDonald

fra kl. 10.00 - 16.00 (Morgenmad fra kl. 9.30)
3.495kr. Excl. moms
  • 7. maj 2024 - ODENSE
  • 15. maj 2024 - KØBENHAVN
  • 22. maj 2024 - AARHUS
  • 19. november 2024 - KØBENHAVN
  • 26. november 2024 - AARHUS
Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage. BEMÆRK: Vil I deltage som gruppe, kontakt os direkte for at få et gruppetilbud på mail: salg@learnx.dk eller telefon: 89 87 50 50.

Trivsel og præstation med en baggrund

Chris MacDonald er fra USA, men har boet i Danmark siden 1999. Han er uddannet humanfysiolog og førende autoritet inden for mental- og fysisk sundhed, motivation og modstandsdygtighed.

Chris har en baggrund som eliteatlet. I 2005 blev han nummer to i Race Across America, der er et 5000 km langt cykelløb tværs over USA derudover har han roet med det amerikanske landshold.

Chris forsker selv og arbejder tæt sammen med TrygFondens Center for Aktiv Sundhed på Rigshospitalet i forbindelse med et stort videnskabeligt forskningsprojekt, som blandt andet undersøger hvorvidt livsstilsændringer er effektive i behandlingen af type 2-diabetes og helt eller delvis kan overflødiggøre diabetes-medicin.

Chris ønsker at give os alle et nyt perspektiv på os selv og vores kunnen i forhold til at træffe de gode valg i livet.

Emner du kommer igennem på masterclassen

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Vores kurser afholdes på nøje udvalgte lokationer (se her) og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller info@learnx.dk.

Seneste LIVETALK
med

Mere info om “NK”

  • DEL DIN YNDLINGS-EVENT

Alle vidensoplevelser

Ananans i egen Juice:

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact