Om TikkoLearn

Velkommen til TikkoLearn

TikkoLearn tilbyder en række forskellige arrangementer - kurser, temadage og foredrag. Fælles for vores arrangementer er, at de er udviklet med det formål at give deltagerne en indsigt eller ny viden, der inspirerer og skaber grundlag for faglig og personlig udvikling.

Vi arbejder benhårdt for, at TikkoLearn bliver den platform, du vælger, når hele organisationen, teamet eller du selv har brug for faglig forkælelse. Det gør vi bl.a. ved at samarbejde med de dygtigste og mest passionerede undervisere og foredragsholdere indenfor de mest aktuelle emner.

Professionelle rammer

Hvis du har været til et af Tikkos mange foredrag, ved du, at fokus altid er på at give gæsterne den bedst mulige oplevelse. Den tankegang har vi selvfølgelig adopteret i TikkoLearn. Vores foredrag og kurser afholdes alle i gode og professionelle rammer, og der er altid minimum én medarbejder fra TikkoLearn til stede. Det sikrer dig, at det eneste, du skal koncentrere dig om, er dit udbytte af arrangementet.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen

Tag et kig rundt på siden og find det arrangement, der passer dig, din organisation eller dit team bedst. Har du spørgsmål i forbindelse med tilmelding eller til vores arrangementer, er du mere end velkommen til at kontakte os.


Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser

Kontakt

TikkoLearn
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Tlf.: 89 93 22 21
CVR: 36 46 86 96