Handelsbetingelser

Du kan på tikkolearn.dk betale via faktura, faktura med EAN og med betalingskort. Priser på foredragsbilletter er opgivet inkl. moms og eksklusiv andre gebyrer. Priser på kurser er opgivet ekskl. moms og andre gebyrer.

Fakturabetaling

Fakturering sker indenfor en uge efter bestillingen er foretaget. Faktura sendes til den oplyste mailadresse eller via det opgivne EAN-nr. Når din betaling er registreret, vil du efterfølgende modtage enten bekræftelse på betaling af kursuspladser eller elektroniske foredragsbilletter. Ved tilmelding til kurser registreres navne på deltagerne, og du vil derfor ikke modtage billetter til kurser.

Ved foredrag er det vigtigt, du medbringer dine billetter på print eller på en smartphone.

Er betaling ikke modtaget ved arrangementets afholdelse, forbeholder TikkoLearn sig retten til at afvise fremmødte deltagere.

Betaling med kort

Du kan på tikkolearn.dk betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Maestro, Mastercard, American Express, eDankort og MobilePay. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og TikkoLearn gemmer ikke kortoplysningerne.

Når du betaler med kort, modtager du elektroniske billetter til den mailadresse, du indtaster i forbindelse med dit køb. Det gælder både, når du køber foredragsbilletter og kursuspladser. Der vil blive sendt en kvittering til din e-mail umiddelbart efter dit køb. Har du ikke modtager din billet efter dit køb, kan du henvende dig hos TikkoLearn.

Til foredragene er det vigtigt, at du medbringer dine billetter på print eller på en smartphone.

Refundering af foredragsbilletter

Foredragsbilletter erstattes ikke, hvis de mistes.

Foredragsbilletter refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Gebyr til TikkoLearn refunderes ikke.

I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten. Billet-, kort- og evt. administrationsgebyrer refunderes ikke.

TikkoLearn bærer ikke ansvar ved de problemer, som måtte opstå ved kopiering eller videresalg af billetter.

Afbestillingsregler - kurser

Kursustilmeldinger kan afbestilles indtil seks uger før afholdelse uden omkostninger. Afbestilling herefter medfører et frameldingsgebyr på 100 %. Afbestilling skal altid ske skriftligt til: kontakt@tikkolearn.dk. Ved udeblivelse fra kurset opkræves uanset årsag det fulde kursusbeløb. NB! Du kan til enhver tid og helt op til selve kursusdagen uden ekstra omkostninger overdrage din tilmelding til en kollega. Husk blot i den forbindelse at give os besked med navn og email på den nye deltager.

Aflysning af kurser og foredrag eller ændring af dato

TikkoLearn forbeholder sig retten til at aflyse eller rykke dato og afholdelsessted for kurser og foredrag. I tilfælde af aflysning får alle deltagere besked, og TikkoLearn refunderer det fulde billet- eller kursusgebyr indenfor otte hverdage. Ændres datoen eller lokation for arrangementet er det muligt enten at beholde sin plads eller få refunderet det fulde beløb.

TikkoLearn er ikke erstatningspligtig for eventuelle udgifter i forbindelse med et aflyst eller flyttet kursus.

Personlige data

Ved tilmelding til TikkoLearns arrangementer opgives navn, mailadresse, adresse, telefonnummer samt evt. firmanavn og CVR-nummer. Ved tilmelding til arrangementer giver du samtykke til, at vi opbevarer disse data, som bruges til at fremsende billetter, praktisk information, evt. kursusmateriale og evaluering samt mulighed for at kontakte dig, hvis et arrangement bliver aflyst eller flyttet.

De data, som TikkoLearn registrerer, er reguleret af ‘Lov om behandling af personoplysninger’. Dataansvarlig er TikkoLearn. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Fotografering og lydoptagelse til arrangementer

Med mindre der er givet skriftligt tilsagn, er det hverken tilladt at optage film, lyd eller anvende professionelt fotoudstyr til TikkoLearns arrangementer. Det er ligeledes ikke tilladt for journalister eller medieansatte offentligt at referere kunstnere eller foredragsholdere direkte.

TikkoLearn tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.


Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser

Kontakt

TikkoLearn
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Tlf.: 89 93 22 21
CVR: 36 46 86 96