Persondatapolitik

Privatlivspolitik

Vi beskytter dine private oplysninger. Dine oplysninger er trygt og ansvarligt gemt i vores database og i overensstemmelse med den nye persondataforordning. Hvis du vil vide mere om vores behandling af persondata, kan du læse vores persondatapolitik her.

Persondatapolitik

TikkoLearn ApS opretholder naturligvis det højeste niveau af datasikkerhed for vores billetkøbere, kunder, undervisere og medarbejdere – selvfølgelig også i beskyttelsen af personoplysninger. TikkoLearn ApS (benævnes herefter TikkoLearn) er som arrangementsarrangør dataansvarlig for data indtastet på tikkolearn.dk eller videregivet i anden kontakt med TikkoLearn.

TikkoLearn udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning og de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR). Når du køber billetter til et arrangement hos TikkoLearn og afgiver dine personoplysninger til TikkoLearn, giver du samtidig dit samtykke til, at dine personoplysninger kan behandles af TikkoLearn.

Hvordan og hvilke personoplysninger indsamler TikkoLearn?

TikkoLearn indsamler personoplysninger:

 • Når du vælger at købe billet/billetter til et foredrag, kursus eller andet arrangement hos TikkoLearn.
 • Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev – enten på tikkolearn.dk eller ude til vores arrangementer
 • Hvis vi har ringet til dig og fået din accept til, at vi må kontakte dig på mail

TikkoLearn indsamler typisk følgende personoplysninger:

 • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, virksomhedsnavn og CVR-nummer samt hvilket eller hvilke arrangementer, du har købt billet til.
 • Købshistorik – hvilke arrangementer du har købt billet til.
 • Browserinformationer – herunder et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Til orientering har vi IKKE adgang til og registrerer IKKE dine betalingskort-oplysninger.

Hvad er formålet med indsamlingen?

TikkoLearn bruger typisk dataene til:

 • Behandling af dit billetkøb eller reservation
 • Kontakt til dig med nyheder og rabatkoder i nyhedsbrev (se særlig sektion om nyhedsbrev)
 • Forbedring og udvikling af TikkoLearn serviceydelser
 • Tilpasning af TikkoLearns kommunikation og markedsføring til dig
 • Analyse af din brugeradfærd og re-marketing
 • Administration af din relation til TikkoLearn
 • Opfyldelse af lovkrav

Ved at oplyse dit tlf.nr giver du os mulighed for at sende SMS eller ringe til dig, såfremt et arrangement f.eks. skulle blive aflyst med kort varsel eller give anden information i forbindelse med dit køb. Disse oplysninger vil aldrig blive brugt til markedsføring, mersalg eller andre irrelevante henvendelser.

Nyhedsbreve fra TikkoLearn

Med nyhedsbrevet fra TikkoLearn modtager du konkret information og tilbud på kurser og andre arrangementer. Vi målretter indholdet i vores mails, så den information og de tilbud, du modtager fra os, er så relevante som muligt for lige netop dig. Du kan altid framelde dig vores nyhedsmail ved at klikke på afmeld/unsubscribe i bunden af de mails, som vi sender til dig. Vær opmærksom på, at når du afmelder nyhedsbrevet, er det permanent. Du vil ikke længere modtage hverken særlige nyhedsbrev-rabatkoder, kampagnetilbud eller information om nye arrangementer fra TikkoLearn. Alle nyhedsbrevtilmeldinger, vi har indsamlet og indsamler ude til vores arrangementer, er registreret med tidspunkt og sted og håndteres i henhold til reglerne.

Dine rettigheder

I henhold til persondataforordningen har du en række rettigheder:

 • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger TikkoLearn behandler om dig.
 • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, TikkoLearn har registreret om dig.
 • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, TikkoLearn har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter TikkoLearn alle oplysninger, som TikkoLearn ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

Du kan ved skriftlig anmodning til TikkoLearn enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dem. Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Du kan også kontakte TikkoLearn, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Så vil vi naturligvis handle på det med det samme.

Anmodningen fremsendes til:

TikkoLearn ApS

Vestergade 63

5000 Odense C

Att.: Søren Håkansson

TikkoLearn vil indenfor en måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din postadresse. Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, undersøger TikkoLearn, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

TikkoLearn kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

Opdateret december 2018


Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser

Kontakt

TikkoLearn
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Tlf.: 89 93 22 21
CVR: 36 46 86 96