Send en uforpligtende forespørgsel om

Lederuddannelsen
“Brug hjernen som leder”

Download programmet for uddannelsen HER

Du får lynhurtigt svar på eksempelvis, gruppetilbud, rabataftaler eller yderligere information om lederuddannelsen med Anette Prehn.

Vi sidder også klar på telefon 8987 5050
Mandag til fredag fra 8.00 – 16.00

Lederuddannelse med Anette Prehn #Ledelse #Adfærd #Motivation #Læring #Arbejdsglæde

Lederuddannelse med Anette Prehn
#Ledelse #Adfærd #Motivation #Læring #Arbejdsglæde

 • ÉN DAGS MASTERCLASS

Få forskningsbaseret viden om hjernens betydning for lederskab

– og blik for nye veje og muligheder i dit lederskab.

Du bliver undervist af sociolog og bestsellerforfatter Anette Prehn, som har skrevet over 20 bøger, bl.a. ”Hjernesmart ledelse”, der er blevet mange lederes bibel.

Med fra uddannelsen får du:

 • Viden om ”hjerne-laget” i samspillet mellem mennesker, herunder hvordan du tager sort bælte i håndteringen af hjernens alarmklokke amygdala.
 • Indsigt i lederhjernen og hvad dit eksempel som leder betyder for medarbejdernes hjerner, herunder deres motivation og opgaveløsning.
 • Træning i iagttagelsesbaseret feedback; at kunne pause din dom, forstørre erkendelser medarbejderen selv har og styrke nyttige ”stier i hjernen”.
 • Træning i at skifte briller, når noget driller; at kunne udforske fastlåste situationer fra nye perspektiver og dermed træne din egen hjerne til at kunne vælge den mest konstruktive vej.
 • Redskaber til at kunne lede forandringer – og medarbejdernes reaktioner – på empatisk vis og med et stærkt blik for retning, mening og værdi.

Lederuddannelsen består af:

 • 5 kompetenceudviklende moduler og 2 træningsdage i grupper fordelt over 3 måneder i foråret 2025.
 • Undervisningen på uddannelsesdagene foregår mellem kl. 9.00 – 16.00
 • Undervisningen foregår i smukke rammer på Store Kro i Fredensborg
 • Uddannelsesbevis: Deltagere, der har deltaget aktivt på de seks uddannelsesdage samt i træningsgrupperne mellem modulerne, og som desuden har gennemført den individuelle opgave på et tilfredsstillende niveau, modtager et certifikat fra LearnX, der dokumenterer gennemførelsen af lederuddannelsen.

Download programmet for uddannelsen HER

Anette Prehn

Anette Prehn er sociolog, foredragsholder, kåret som Årets Underviser inden for ledelse og coaching af Confex med omfattende erfaring inden for ledelse- og medarbejderudvikling. Iværksætter siden 2005 og forfatter til en række bøger om hjernens spilleregler. Hun har bl.a. skrevet bøgerne Hjernesmart ledelse, FLIP og Coach dig selv og få hjernen med til en forandring samt en bog om hjernesmarte vaner, der udkommer i 2025. Udvikler af den registrerede og hjernebaserede reframings-metode ”Framestorm”.

Anettes drivkraft ligger i at gøre svære ting enkle, at eksperimentere med små skridt, der gør en stor forskel, og at skabe synergi på tværs af det, der ellers betragtes som forskellige discipliner. Hun mestrer den særlige kunst at forklare svær viden på en enkel og jordnær måde, så den let kan forstås, huskes og gøre gavn i menneskers hverdag.

SEKS DAGES UDDANNELSE
med sociolog Anette Prehn
fra kl. 9.00 - 16.00 (morgenmad fra kl. 8.30)
29.995kr. Excl. moms
 • 11. april 2024 - AARHUS
 • 18. marts 2025
 • 8. april 2025
 • 16. april 2025 (træningsdag i grupper)
 • 29. april 2025
 • 13. - 14. maj 2025
 • 28. maj 2025 (træningsdag i grupper)
 • 10. juni 2025
 • 24. oktober 2024 - KØBENHAVN
 • ODENSE, 23. maj 2024
Ved køb af dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage. BEMÆRK: Vil I deltage som gruppe, kontakt os direkte for at få et gruppetilbud på mail: salg@learnx.dk eller telefon: 89 87 50 50.
 • TIRSDAG DEN 18. MARTS 2025

Modul 1:
Brug hjernen som leder, nu!

Den essentielle viden fra det hjernesmarte univers med de mest grundlæggende indsigter og værktøjer for at kunne lede med hjernen in mente. Hvordan aflaster du hjernen i en travl hverdag og forebygger negativ stress? Kan overspringshandlinger virkelig gøres til produktive aha-oplevelser?

 • TIRSDAG DEN 8. APRIL 2025

Modul 2:
Statustrusler alle vegne?

Status spiller en enorm og overset rolle på menneskers samspil (og konflikter) i organisationer. På modul 2 får du indblik i, hvor mange forskellige ”klæder” statustrusler optræder i – og hvad du som leder kan gøre for at vende en statustruende situation til samspil med psykologisk tryghed. Vi udforsker også mikrobeskedernes magt og nogle af de centrale socialpsykologiske dynamikker, som kan få mennesker til at ”løbe med flokken”, handle i modstrid med deres værdier og undervurdere deres egen betydning i en gruppedynamik.

 • ONSDAG DEN 16. APRIL 2025

Træningsdag:
Modul 1 og 2 i praksis

På træningsdagen anvender I viden fra modul 1 og 2 gennem øvelser; brobygning til egen virkelighed og erfaringsudveksling.

 • TIRSDAG DEN 29. APRIL 2025

Modul 3:
Iagttagelsesbaseret feedback

”Når du dømmer, er det dig selv, du gør blind”, siger Anette Prehn og indkapsler dermed en række af hjernens mest essentielle spilleregler. På modulet her vil vi udforske, hvordan du kan pause din egen trang til at vurdere, stemple, dømme og gå mere nysgerrigt til værks i din feedback og feedforward til medarbejderne. Du trænes i at integrere din viden om hjernens spilleregler i real-life situationer.

 • TIRSDAG DEN 13. - ONSDAG DEN 14. MAJ 2025

Modul 4 (2 dage):
Skift briller, når noget driller

Skal du lede forandringer, hvor mindsettet er afgørende? Hvordan fremmer du fleksibel tænkning, når du og I sidder fast i det vante? På hvilke måder kan du stille dig forrest i at forebygge misforståelser og håndtere konfliktfyldte situationer/relationer? På modul 4 lærer du at omfortolke (“reframe”) i praksis og erfarer på egen krop, hvorfor forskere slår fast, at omfortolkning vitterligt burde være i vandet, vi drikker. Når du “reframer”, indrammer du en situation på en ny måde, hvorved du oplever situationens elementer, nuancer og værdiskabelse i et nyt lys. Anette Prehn har udviklet en ekstraordinær kraftfuld metode til at omfortolke, som baserer sig på neurologiske principper og hjælper dig med at betragte en situation fra 360 grader og vælge de mest hensigtsmæssige perspektiver til.

 • ONSDAG DEN 28. MAJ 2025

Træningsdag:
Modul 4 i praksis

På træningsdagen anvender I viden fra modul 4 gennem øvelser; brobygning til egen virkelighed og erfaringsudveksling.

 • TIRSDAG DEN 10. JUNI 2025

Modul 5:
Ledelse i fremtidståge, friktion og forandringer

Hvordan bliver du ”pandelapsrepræsentant” i din organisation? På hvilke måder kan I gøre hjernens alarmklokke amygdala til en ven i stedet for en fjende? Hvad betyder dine værdier og din værdibevidsthed for din ledelse? På dette afsluttende modul har vi skarpt fokus på, hvordan du går forrest i at skabe en mere hjernesmart hverdag i din organisation i foranderlige omgivelser.

Download programmet for uddannelsen HER

Mød Anette Prehn

Udtalelser fra tidligere deltagere på Anette Prehns uddannelser:

”Gid jeg kunne købe Anette Prehns energi på dåse.”
– Annie Lorentzen, afdelingsleder, Jyske Bank
____________

”Total cool and kompetent underviser!”
– Christian Haugk, daglig leder, Kolding Kommune
____________

”Den mest eksemplariske underviser, jeg har mødt i min 40 år lange karriere.”
– Susanne Bloch-Jespersen, afdelingsleder, Hillerød Kommune
____________

”Anette Prehn skaber en tillidsfuld stemning i lokalet og evner at få alle til at føle, at vi bliver ”håndteret” som noget særligt.”
– Claus Hammer, adm. direktør Forex A/S
____________

”Samme underviser fra kl. 9 til 17, i 15 dage. Og jeg har først kigget på uret, når Anette har rundet dagen af. At kunne fastholde os på den måde er en præstation, der taler for sig selv.”
– Steen H. Christensen, regnskabschef, Herlufsholm Skole & Gods
____________

”I mit liv og lederskab er der et ‘før Anette Prehn’ og et ‘efter Anette Prehn’. Anettes undervisningsstil kommer fra den bedste af alle verdener. Den er professionel, struktureret, velforberedt og nærværende og tilbyder en enestående vekselvirkning mellem øvelse, refleksion og læring.”
– Alan Larsen, forstander, Brejninggaard Efterskole
____________

”I mit snart modne liv har jeg ikke tidligere oplevet et menneske og underviser, som Anette Prehn.
 Hvor alt går op i en højere enhed. Og jeg mener alt! Anette Prehn er fuldstændig i særklasse. Hvert minut er fyldt med faglighed og god energi, og relevant for alle, der arbejder med ledelse.”
– Susanne Poulsen, afdelingsleder, Region Nordjylland
____________

”Da jeg i sin tid læste de mange anbefalinger af Anette Prehns undervisning, tænkte jeg: ”Kan det mon passe?” Men det gør det! Jeg har deltaget i rigtig mange lederkurser og uddannelser i mine år som leder, men jeg har ikke tidligere mødt en underviser som Anette, der i den grad – via begejstring, nærvær, kompetence og glæde for det, hun arbejder med – brænder igennem og smitter sine omgivelser.”
– Merete Stenum, afdelingschef, Odense Universitetshospital
____________

”På en skala fra 1 til 5 får Anette Prehn 10.”
– Ole Maymann, kontorchef, Københavns Kommune
____________

”Anette Prehn er en perle. Hun rummer en sjælden kombination af viden, erfaring og pædagogiske evner – og en evne til at møde deltagerne fleksibelt; præcis hvor vi er lige nu.”
– Susanne Bonde, HR-konsulent, Dansk Bredbånd
____________

Mere info om “NK”

 • DEL DIN YNDLINGS-EVENT

Alle vidensoplevelser

Ananans i egen Juice:

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact