Send en uforpligtende forespørgsel om

“Lederuddannelsen består af 5 kompetenceudviklende moduler fordelt over 3 måneder. “

Du får lynhurtigt svar på eksempelvis, gruppetilbud, rabataftaler eller yderligere information om uddannelsen med Rikke Høgsted og Rikke Sørensen.

Vi sidder også klar på telefon 8987 5050
Mandag til fredag fra 8.00 – 16.00

Fem dages uddannelse med Anette Prehn #Ledelse #Adfærd #Motivation #Læring #Arbejdsglæde

Fem dages udddannelse med Anette Prehn
#Ledelse #Adfærd #Motivation #Læring #Arbejdsglæde

 • ÉN DAGS MASTERCLASS

Hvordan leder du med hjernens spilleregler in mente?

Lederuddannelsen består af 5 kompetenceudviklende moduler fordelt over 3 måneder. Få forskningsbaseret viden om hjernens betydning for lederskab – og blik for nye veje og muligheder i dit lederskab.

Du bliver undervist af sociolog og bestsellerforfatter Anette Prehn, som har skrevet over 20 bøger, bl.a. ”Hjernesmart ledelse”, der er blevet mange lederes bibel.

 • Seks uddannelsesdage med Anette Prehn + tre træningsdage i grupper
 • Undervisningen på uddannelsesdagene foregår mellem kl. 9.00 – 16.00
 • Uddannelsesbevis: Deltagere, der har deltaget aktivt på de seks uddannelsesdage samt i træningsgrupperne mellem modulerne, og som desuden har gennemført den individuelle opgave på et tilfredsstillende niveau, modtager et certifikat fra LearnX, der dokumenterer gennemførelsen af Hjernebaseret Lederuddannelse.

Anette Prehn

Anette Prehn er sociolog, prisvindende underviser, foredragsholder og forfatter til en række bøger om hjernens spilleregler. Hun har blandt andet skrevet de populære Hjernesmart-bøger og Hjernevenner-serien. Anettes drivkraft ligger i at gøre svære ting enkle, at eksperimentere med små skridt, der gør en stor forskel, og at skabe synergi på tværs af det, der ellers betragtes som forskellige discipliner. Hun mestrer den særlige kunst at forklare svær viden på en enkel og jordnær måde, så den let kan forstås, huskes og gøre gavn i menneskers hverdag.

SEKS DAGES UDDANNELSE
med sociolog Anette Prehn
fra kl. 9.00 - 16.00 (morgenmad fra kl. 8.30)
29.995kr. Excl. moms
 • 11. april 2024 - AARHUS
 • 18. marts 2025
 • 8. april 2025
 • 29. april 2025
 • 13. - 14. maj 2025
 • 10. juni 2025 - AFSLUTNING
 • 22. oktober 2024 - AARHUS
 • 24. oktober 2024 - KØBENHAVN
 • ODENSE, 23. maj 2024
Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage. BEMÆRK: Vil I deltage som gruppe, kontakt os direkte for at få et gruppetilbud på mail: salg@learnx.dk eller telefon: 89 87 50 50.
 • TIRSDAG DEN 18. MARTS 2025

Modul 1:
Brug hjernen som leder, nu!

Den essentielle viden fra det hjernesmarte univers med de mest grundlæggende indsigter og værktøjer for at kunne lede med hjernen in mente. Hvordan aflaster du hjernen i en travl hverdag og forebygger negativ stress? Kan overspringshandlinger virkelig gøres til produktive aha-oplevelser?

 • TIRSDAG DEN 8. APRIL 2025

Modul 2:
Statustrusler alle vegne?

Status spiller en enorm og overset rolle på menneskers samspil (og konflikter) i organisationer. På modul 2 får du indblik i, hvor mange forskellige ”klæder” statustrusler optræder i – og hvad du som leder kan gøre for at vende en statustruende situation til samspil med psykologisk tryghed. Vi udforsker også mikrobeskedernes magt og nogle af de centrale socialpsykologiske dynamikker, som kan få mennesker til at ”løbe med flokken”, handle i modstrid med deres værdier og undervurdere deres egen betydning i en gruppedynamik. På modulet udleveres bogen ”FLIP” der skal læses inden modul 4. Mellem modulerne ligger der en træningsdag den 16. april 2024, hvor I mødes i grupper og øver jer sammen.

 • TIRSDAG DEN 29. APRIL 2025

Modul 3:
Iagttagelsesbaseret feedback

”Når du dømmer, er det dig selv, du gør blind”, siger Anette Prehn og indkapsler dermed en række af hjernens mest essentielle spilleregler. På modulet her vil vi udforske, hvordan du kan pause din egen trang til at vurdere, stemple, dømme og gå mere nysgerrigt til værks i din feedback og feedforward til medarbejderne. Du trænes i at integrere din viden om hjernens spilleregler i real-life situationer.

Mellem modulerne ligger der en halv online træningsdag  den 7. maj 2024, hvor I mødes i grupper og øver jer sammen.

 • TIRSDAG DEN 13. - ONSDAG DEN 14. MAJ 2025

Modul 4 (2 dage):
Skift briller, når noget driller

Skal du lede forandringer, hvor mindsettet er afgørende? Hvordan fremmer du fleksibel tænkning, når du og I sidder fast i det vante? På hvilke måder kan du stille dig forrest i at forebygge misforståelser og håndtere konfliktfyldte situationer/relationer? På modul 4 lærer du at omfortolke (“reframe”) i praksis og erfarer på egen krop, hvorfor forskere slår fast, at omfortolkning vitterligt burde være i vandet, vi drikker. Når du “reframer” indrammer du en situation på en ny måde, hvorved du oplever situationens elementer, nuancer og værdiskabelse i et nyt lys. Anette Prehn har udviklet en ekstraordinær kraftfuld metode til at omfortolke, som baserer sig på neurologiske principper og hjælper dig med at betragte en situation fra 360 grader og vælge de mest hensigtsmæssige perspektiver til.

 • TIRSDAG DEN 10. JUNI 2025

Modul 5:
Ledelse i fremtidståge, friktion og forandringer

Hvordan bliver du ”pandelapsrepræsentant” i din organisation? På hvilke måder kan I gøre hjernens alarmklokke amygdala til en ven i stedet for en fjende? Hvad betyder dine værdier og din værdibevidsthed for din ledelse? På dette afsluttende modul har vi skarpt fokus på, hvordan du går forrest i at skabe en mere hjernesmart hverdag i din organisation i foranderlige omgivelser.

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Vores kurser afholdes på nøje udvalgte (se) LOKATIONER og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller kontakt@learnx.dk.

Om
ANETTE
PREHN

Sociolog Anette Prehn opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved dét her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?”

Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. “Forskning til folket!” er Anette Prehns motto, og hun formidler vigtig forskning jordnært, engagerende og med et glimt i øjet, så den kan forstås, huskes og anvendes.

Den røde tråd i Anette Prehns formidling er at styrke menneskers praktiske evne til at håndtere livets mange situationer og sociale samspil. Det gør hun bl.a. i sin bestseller Hjernesmart-trilogi – Hjernesmart ledelse, Hjernesmart pædagogik og Hjernesmarte børn – samt i Hjernevenner-serien, der består af syv minibøger på 24 sider, som enkelt og eksempelbåret forklarer hjernens spilleregler og kan læses fra 10 år og opefter. Desuden har hun skrevet bøger som Flip, Afledte effekter og Coach dig selv – og få hjernen med til en forandring.

Hendes formidling inspirerer og begejstrer på tværs af landet, fag, industrier, aldre og hverdagsudfordringer. Hun har kunder som Grundfos, Danfoss, Mærsk, Bosch, Danske Bank, Ericsson, Novo Nordisk, Man Diesel & Turbo, Novozymes, Siemens, Nordea, en lang række offentlige arbejdspladser i kommuner og regioner – heriblandt Aalborg Universitetshospital og Aarhus Universitetshospital – samt Finansforbundet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School og Saïd Business School/Oxford University.

Desuden bidrager Anette Prehn på skoler, specialskoler, ungdomsuddannelser og i daginstitutioner, hvor såvel lærere, pædagoger, forældre samt børn og unge selv får glæde af at blive introduceret til hjernens spilleregler på en forståelig måde, der let smitter af på deres hverdag.

Som underviser, foredragsholder og facilitator er hun nærværende og skarp og “sætter fut” i deltagerne. Hun er der for deltagernes lærings skyld og stimulerer, at de bygger bro mellem rummets erkendelser og deres eget hverdagsliv. Anette Prehn tror på, at selv nødvendig læring i svære situationer med fordel kan tilegnes i lethed og tillid til livet.

Oplev Anette Prehns mission og virke i nedenstående video:

Mød Anette Prehn

Mere info om “NK”

 • DEL DIN YNDLINGS-EVENT

Alle vidensoplevelser

Ananans i egen Juice:

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact