Handelsbetingelser

Du kan på Learnx.dk betale via faktura, faktura med EAN og med betalingskort. Priser er opgivet ekskl. moms og andre gebyre.
Priser på foredragsbilletter er opgivet inkl. moms og eksklusiv andre gebyrer.

Fakturabetaling

Fakturering sker indenfor en uge efter bestillingen er foretaget. Faktura sendes til den oplyste mailadresse eller via det opgivne EAN-nr. Når din betaling er registreret, vil du efterfølgende modtage enten bekræftelse på betaling af kursuspladser eller elektroniske foredragsbilletter. Ved tilmelding til kurser registreres navne på deltagerne, og du vil derfor ikke modtage billetter til kurser. Ved foredrag er det vigtigt, du medbringer dine billetter på print eller på en smartphone. Er betaling ikke modtaget ved arrangementets afholdelse, forbeholder LearnX sig retten til at afvise fremmødte deltagere.

Betaling med kort

Du kan på LearnX.dk betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Maestro, Mastercard, American Express, eDankort og MobilePay. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og LearnX gemmer ikke kortoplysningerne. Når du betaler med kort, modtager du elektroniske billetter til den mailadresse, du indtaster i forbindelse med dit køb. Det gælder både, når du køber foredragsbilletter og kursuspladser. Der vil blive sendt en kvittering til din e-mail umiddelbart efter dit køb. Har du ikke modtager din billet efter dit køb, kan du henvende dig hos LearnX. Til foredragene er det vigtigt, at du medbringer dine billetter på print eller på en smartphone.

Refundering af konference og foredragsbilletter

Konference og foredragsbilletter refunderes kun i tilfælde af aflysning. Gebyr til LearnX refunderes ikke. I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten. Billet-, kort- og evt. administrationsgebyrer refunderes ikke. LearnX bærer ikke ansvar ved de problemer, som måtte opstå ved kopiering eller videresalg af billetter.

Afbestillingsregler – kurser

Kursustilmeldinger kan afbestilles indtil 90 dage inden afholdelse uden omkostninger. Afbestilling herefter medfører et frameldingsgebyr på 100 %. Afbestilling skal altid ske skriftligt til: salg@learnx.dk. Ved udeblivelse fra kurset opkræves uanset årsag det fulde kursusbeløb. NB! Du kan til enhver tid og helt op til selve kursusdagen uden ekstra omkostninger overdrage din tilmelding til en kollega. Husk blot i den forbindelse at give os besked med navn og email på den nye deltager.

Aflysning af kurser og foredrag eller ændring af dato

LearnX forbeholder sig retten til at aflyse eller rykke dato og afholdelsessted for kurser og foredrag. I tilfælde af aflysning får alle deltagere besked, og LearnX refunderer det fulde billet- eller kursusgebyr indenfor otte hverdage. Ændres datoen eller lokation for arrangementet er det muligt enten at beholde sin plads eller få refunderet det fulde beløb. LearnX er ikke erstatningspligtig for eventuelle udgifter i forbindelse med et aflyst eller flyttet kursus.

Personlige data

Ved tilmelding til LearnX arrangementer opgives navn, mailadresse, adresse, telefonnummer samt evt. firmanavn og CVR-nummer. Ved tilmelding til arrangementer giver du samtykke til, at vi opbevarer disse data, som bruges til at fremsende billetter, praktisk information, evt. kursusmateriale og evaluering samt mulighed for at kontakte dig, hvis et arrangement bliver aflyst eller flyttet. De data, som LearnX registrerer, er reguleret af ‘Lov om behandling af personoplysninger’. Dataansvarlig er LearnX. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Fotografering og lydoptagelse til arrangementer

Med mindre der er givet skriftligt tilsagn, er det hverken tilladt at optage film, lyd eller anvende professionelt fotoudstyr til LearnX arrangementer.
Det er ligeledes ikke tilladt for journalister eller medieansatte offentligt at referere kunstnere eller foredragsholdere direkte.

LearnX tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact