February 19, 2024 Line Haunstrup

Hvad siger du uden ord?

Pas på –
Det emne, du skal til at dykke ned i nu, vil opsluge dig og følge dig videre på din vej. Du begynder at bemærke dine kollegaers udtryk på en ny måde, og din bevidsthed om din egen adfærd vil blive skærpet. … Hov, det lyder vel egentlig meget sundt? Men nu er du advaret og klar til at fortsætte.
Her får du Niels Krøjgaards svar på, hvorfor det er væsentligt at kende til dét sprog, vi alle taler – sproget uden ord.
To minutters video – værsgo’ – tryk play

Hvordan “læser” man mennesker?

Vi udtrykker os konstant uden at bruge ord. Vores krop og ansigtsudtryk formidler tanker og følelser, som afslører, hvordan vi oplever verden, og især hvordan omverdenen oplever os.

Niels Krøjgaards teori er baseret på den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i de 7 grundfølelser og hvordan de manifesterer sig i dit ansigt og dit kropssprog.

 

Deltag i masterclassen:

Kropssprog, mikromimik og følelsesmæssig intelligens

Klik dig videre i en forunderlig verden af sprog uden ord – og opdag 24 minutters talk som vi har optaget med Niels Krøjgaard fra studiet i LearnX.

Du finder talken nederst på siden om Kropssprog, mikromimik og følelsesmæssig intelligens.

Ananas i egen juice:

René Oehlenschlæger
John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde og tilfredsstillende. Når vi fokuserer på vores styrker og positive præstationer, skaber vi et miljø, hvor vi kan trives og præstere bedre – både på banen og i livet generelt.
24 Jun 2024

Bowlingeksperimentet, der giver Joachim Andersen ret

John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde…

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching af Micki Sonne Kaa Sunesen, Ph.d. Direktør i Nordic Learning – Research and Education
I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde på en fordybet måde om fælles forberedelse, udførelse og evaluering, så har det den indflydelse på undervisningen, at den bliver mere varieret og at de professionelle bedre kan nå hele vejen rundt om den bredt sammensatte elevgruppe.
24 May 2024

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching

I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde…

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact