TAK, FOR DIN INTERESSE!
DIN FORESPØRGSEL ER MODTAGET
– OG VI SER FREM TIL AT RÅDGIVE DIG.

Indtil da, håber vi at du kan finde inspiration i nedenstående.

Team LearnX – telefon 8987 5050

Masterclass med Christine Nordam Andersen #ESG #Kommunikation #Ledelse #Sociale forhold #EU

Masterclass med
Christine Nordam Andersen
#ESG #Kommunikation #Ledelse #Sociale forhold #EU

 • ÉN DAGS MASTERCLASS

Få styr på S’et i ESG -
sådan måler du sociale forhold i din organisation

Hvad er din KPI, når du arbejder med mennesker?
Når virksomheder inden længe begynder at indsamle data og rapportere på miljøforhold, socialt ansvar og virksomhedsledelse (ESG), så skal ledere og HR-medarbejdere forholde sig til social bæredygtighed på en helt ny måde. For hvordan koger man så komplekse parametre som diversitet og inklusion ned i data? Og hvordan formidler man dette, så investorer og fremtidige medarbejdere bedst kan forstå og spejle sig i virksomhedens målsætninger hvad angår mennesker og sociale forhold?

Du er (måske) allerede nået længere, end du tror
Den gode nyhed er, at din virksomhed måske er nået længere, end du tror. Diversitet og inklusion er emner, der har optaget os længe, og mange har allerede gjort noget for at styrke arbejdsforholdene i deres organisation over de seneste år. Forskellen fra nu og tidligere er selvfølgelig, at de sociale forhold bliver konkretiseret og gjort tilgængelige for offentligheden.

Lær at bygge grundlaget, så du sikrer troværdig rapportering
På kurset får du hjælp til at komme i gang – og forstå S’et i ESG. Du får konkret viden om, hvordan du bygger grundlaget, som sikrer troværdig rapportering. Kurset er til virksomheder, som indirekte forventer at blive omfattet af rapporteringskrav fra stakeholders, men som ikke selv er omfattet endnu.

Christine Nordam Andersen

Christine Nordam er selvstændig rådgiver specialiseret i at forberede virksomheder til at blive solgt. I den sammenhæng arbejder hun med kvaliteten af virksomheders finansielle tal og sørger for, at virksomhederne har et stærkt purpose, som understøttes af relevante og troværdige ESG-data, samt rapportering. Hun klæder sine kunder på til mødet med investorer, og deres rådgivere, som afspejler tilgangen til og kvaliteten af hendes rådgivning.

KURSUS
med Christine Nordam Andersen

fra kl. 9.00 - 16.00 (Morgenmad fra kl. 8.30)
3.495kr. Excl. moms
 • 24. september 2024 - AARHUS
 • 25. september 2024 - KØBENHAVN
 • 26. september 2024 - ODENSE
 • 22. oktober 2024 - AARHUS
 • 24. oktober 2024 - KØBENHAVN
Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage. BEMÆRK: Vil I deltage som gruppe, kontakt os direkte for at få et gruppetilbud på mail: salg@learnx.dk eller telefon: 89 87 50 50.

Medarbejderens udbytte

 • Viden om, hvordan man måler på sociale forhold i en virksomhed
 • Redskaber til at indsamle informationer til troværdig rapportering
 • Værktøjer til at bygge grundlaget for ESG-rapportering.

Kurset består af oplæg og workshops, hvor der er mulighed for at få konkret hjælp til ESG-relaterede udfordringer af eksperter.

Virksomhedens udbytte

 • Troværdig rapportering til stakeholders
 • Gennemsigtighed hvad angår inklusion og lighed på arbejdspladsen
 • Redskaber til at bruge ESG-rapporter til at profilere virksomheden over for stakeholders, investorer og fremtidige medarbejdere.

Målgruppe

Kurset er til HR-medarbejdere og complianceansvarlige, som direkte eller indirekte forventer at blive omfattet af rapporteringskrav fra stakeholders, men som selv ikke er omfattet endnu.

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Vores kurser afholdes på nøje udvalgte lokationer (se her) og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller info@learnx.dk.

Om
CHRISTINE
NORDAM ANDERSEN

Christine Nordam er selvstændig rådgiver specialiseret i at forberede virksomheder til at blive solgt. I den sammenhæng arbejder hun med kvaliteten af virksomheders finansielle tal og sørger for, at virksomhederne har et stærkt purpose, som understøttes af relevante og troværdige ESG-data, samt rapportering. Hun klæder sine kunder på til mødet med investorer, og deres rådgivere, som afspejler tilgangen til og kvaliteten af hendes rådgivning.

Christine har et certificat i “ESG Investing” fra CFA Institute (2023). Hun har tidligere arbejdet med finansiel due diligence hos PwC og Grant Thornton, og bygget bro mellem forretning og finans hos GroupM. Hun har en bachelor i International Business og en kandidat i Finansiering og Regnskab, begge fra Copenhagen Business School.

Seneste LIVETALK
med Christine Nordam Andersen

 • DEL DIN YNDLINGS-EVENT

Opgradér dine færdigheder

Ananas i egen juice:

René Oehlenschlæger
John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde og tilfredsstillende. Når vi fokuserer på vores styrker og positive præstationer, skaber vi et miljø, hvor vi kan trives og præstere bedre – både på banen og i livet generelt.
24 Jun 2024

Bowlingeksperimentet, der giver Joachim Andersen ret

John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde…

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching af Micki Sonne Kaa Sunesen, Ph.d. Direktør i Nordic Learning – Research and Education
I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde på en fordybet måde om fælles forberedelse, udførelse og evaluering, så har det den indflydelse på undervisningen, at den bliver mere varieret og at de professionelle bedre kan nå hele vejen rundt om den bredt sammensatte elevgruppe.
24 May 2024

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching

I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde…

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact