Send en uforpligtende forespørgsel om

“Psykologisk tryghed for ledere og HR”

Du får lynhurtigt svar på eksempelvis, gruppetilbud, rabataftaler eller yderligere information om kurset “Psykologisk tryghed for ledere og HR”

Vi sidder også klar på telefon 8987 5050
Mandag til fredag fra 8.00 – 16.00

KURSUS #Trivsel #Medarbejderfastholdelse #Ledelse

KURSUS
#Trivsel #Medarbejderfastholdelse #Ledelse

 • ÉN DAGS MASTERCLASS

Psykologisk tryghed for ledere og HR – hemmeligheden bag effektive og højtperformende teams

Én faktor er afgørende for dit teams performance (og det er hverken erfaring eller talent). Tilbage i 2012 besluttede ledere i Google at undersøge hemmeligheden bag de mest effektive og højtperformende teams. De lancerede “Project Aristotle”, og efter tre år kom forskerne med et svar, der overraskede alle. Det var hverken erfaring eller talent, der var afgørende for et teams succes – det var noget så simpelt som psykologisk tryghed.

Hvad er psykologisk tryghed? Psykologisk tryghed handler i bund og grund om, at medarbejdere tør sige deres mening – at de tør tage chancer og fejle uden fare for at blive udskammet af teamet eller lederen. I et psykologisk trygt arbejdsmiljø vil folk i høj grad bidrage med idéer, perspektiver og turde være uenige med kolleger og ledere. Medarbejderne vil være sig selv, de vil performe bedre, tage bedre beslutninger og være mere modige.

Jonas Schøsler Blumen er iværksætter, advisor, uddannet psykolog og sidder som CEO i Blumen. Jonas har som sin kerneinteresse at undersøge, hvordan virksomheder skaber de absolut bedste betingelser for, at deres medarbejdere kan opnå så meget som muligt i deres arbejdsliv, uden at det skal koste deres sundhed.

KURSUS med Jonas Schøsler
fra kl. 9.00 - 15.00 (Morgenmad fra kl. 8.30)
3.995kr. Excl. moms
 • 16. maj 2024 - KØBENHAVN
 • 22. maj 2024 - AARHUS
 • 4. juni 2024 - ODENSE
 • 8. oktober 2024 - AARHUS
 • 24 oktober 2024 - KØBENHAVN
Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage. BEMÆRK: Vil I deltage som gruppe, kontakt os direkte for at få et gruppetilbud på mail: kontakt@learnx.dk eller telefon: 89 87 50 50.

Bliv klogere på psykologisk tryghed – hvor resultaterne starter

I denne masterclass får du indblik i den seneste viden på området og lærer at anvende den som leder eller HR-medarbejder i dit team og i din organisation på tværs af afdelinger.
Skab de bedste forudsætninger for dit teams succes: Hør mere om psykologisk tryghed, og hvordan man anvender det, i denne masterclass faciliteret af nogle af Danmarks dygtigste på området.

Medarbejderens udbytte

 • Forståelse for psykologien bag effektive og højtperformende teams
 • Bedre rustet til at skabe psykologisk trygge teams
 • Større fokus på langsigtede og holdbare løsninger, evnerne til at udbrede disse i organisationen

Virksomhedens udbytte

 • Øget produktivitet og trivsel i teams
 • Mindre sygefravær
 • Bedre medarbejderfastholdelse

Målgruppe

Kurset er henvendt til ledere, HR-medarbejdere og andre kulturbærere i en organisation, der har ansvaret for at sikre trivsel, psykologisk tryghed og medarbejderfastholdelse.

Emner du kommer igennem på masterclassen

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Vores kurser afholdes på nøje udvalgte lokationer (se her) og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller info@learnx.dk.

Seneste LIVETALK
med

 • DEL DIN YNDLINGS-EVENT

Alle vidensoplevelser

Ananans i egen Juice:

René Oehlenschlæger
John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde og tilfredsstillende. Når vi fokuserer på vores styrker og positive præstationer, skaber vi et miljø, hvor vi kan trives og præstere bedre – både på banen og i livet generelt.
24 Jun 2024

Bowlingeksperimentet, der giver Joachim Andersen ret

John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde…

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching af Micki Sonne Kaa Sunesen, Ph.d. Direktør i Nordic Learning – Research and Education
I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde på en fordybet måde om fælles forberedelse, udførelse og evaluering, så har det den indflydelse på undervisningen, at den bliver mere varieret og at de professionelle bedre kan nå hele vejen rundt om den bredt sammensatte elevgruppe.
24 May 2024

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching

I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde…

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact