Send en uforpligtende forespørgsel om

“Bliv sundere af at gå på arbejde”

Du får lynhurtigt svar på eksempelvis, gruppetilbud, rabataftaler eller yderligere information om Masterclass’n “Vi skal blive sundere af at gå på arbejde”

Vi sidder også klar på telefon 8987 5050
Mandag til fredag fra 8.00 – 16.00

“Kvaliteten af din kommunikation afhænger af din evne til observere og forstå andre menneskers kropssprog, toneleje, adfærd og handlemønstre”

Masterclass med
Svend Brinkmann,
Søren Olsen og Steen Svendsen
#Adfærd #Ledelse #Arbejdsglæde #Trivsel #Motivation

Masterclass med
Svend Brinkmann,
Søren Olsen og Steen Svendsen
#Adfærd #Ledelse #Arbejdsglæde #Trivsel #Motivation

  • ÉN DAGS MASTERCLASS

Vi skal blive sundere af
at gå på arbejde

MANIFEST FOR ARBEJDSLIV:

“Vi skal skabe et arbejdsliv, der fremmer vores mentale sundhed!” Det er konklusion på et samarbejde mellem Svend Brinkmann, en kreds af erfarne HR-specialister fra danske virksomheder og forskere i mental sundhed og arbejdsmiljø.

“Vi er stærkt inspireret af miljø- og klimaområdet, hvor ambitionerne er langt skarpere og mere offensive. Oprindeligt ville man undgå forurening af miljøet – røg, støj og møg. Det er løbende blevet udvidet til en målsætning om bæredygtighed, og senest naturgenopretning og mere natur – det regenerative. På området for mental sundhed i arbejdslivet er vi i dag på mange måder et sted, der svarer til et fokus på at rydde op efter forurening – på at rette op, når man er blevet syg.”

Svend Brinkmann, Søren Olsen og Steen Svendsen præsenterer deres 7 guidelines til HR og ledere i denne masterclass.

Nu skal vi videre og udvikle et regenerativt arbejdsliv, der forbedrer vores mentale sundhed. Et arbejdsliv, som fremmer mening, glæde, medbestemmelse, faglighed og vores relationer i arbejdslivet.

Kan man skabe et arbejdsmiljø, der gør folk sundere? “Ja!” siger fremtidsforskere.

Fremtidens arbejdsliv skal fremme mental sundhed, glæde og mening i hele tilværelsen. Med en HR- og ledelsesstrategi med bedre plads til relationer, gennemsigtighed og mening kan et arbejdsliv ligefrem styrke vores mentale sundhed – og gøre os gladere i alle aspekter af vores liv.

Book i dag – og vær sikker på en plads.

MASTERCLASS
med Svend Brinkmann, Søren Olsen og Steen Svendsen

fra kl. 10.00 - 15.30 (Morgenmad fra kl. 9.30)
5.995kr. Excl. moms
  • 19. marts 2024 - AARHUS
  • 30. april 2024 - KØBENHAVN
  • 14. november 2024 - KØBENHAVN
  • 12. juni 2024 - ODENSE
Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage. BEMÆRK: Vil I deltage som gruppe, kontakt os direkte for at få et gruppetilbud på mail: salg@learnx.dk eller telefon: 89 87 50 50.

7 trin til et sundere arbejdsmiljø

Masterclassen giver et helhedsperspektiv på det arbejdende menneskes grundlæggende behov. Vi kommer omkring emner som relationer, rytme, rammer og mening, når Svend Brinkmann, Steen Svendsen og Søren Olsen deler ud af viden, så du kan lave din helt egen strategi for sundheden i din organisation.

Kom med til en enestående vidensdag, hvor du sammen med nogle af landets mest toneangivende fremtidsforskere sætter en ny retning for den mentale sundhed i din organisation.

Udbytte

  • En ny tilgang til at tænke mental sundhed på arbejdspladsen
  • Redskaber til at gøre arbejdspladsen til en katalysator for god mental sundhed i alle aspekter af medarbejderens liv
  • Redskaber til at øge trivslen og relationerne i organisationer
  • Bedre medarbejderfastholdelse og øget arbejdsglæde

Målgruppe

Masterclassen er til ledere og HR-medarbejdere, der har ansvaret for den mentale sundhed på arbejdspladsen, og som ønsker en ny tilgang til at skabe trivsel og øge sundheden i alle aspekter af deres medarbejderes liv.

LearnX

LearnX

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Vores kurser afholdes på nøje udvalgte lokationer (se her) og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller info@learnx.dk.

Om
SVEND BRINKMANN

Svend Brinkmann er en af de stærkeste stemmer i debatten om tidens tendenser, og hvordan vi kan gå både med og imod dem. Svends bøger er ligesom hans meninger populære og konstant på bestsellerlisterne over fagbøger. Oplev Svend Brinkmann i et både tankevækkende, højst aktuelt og underholdende foredrag om at gå glip og stå fast i vores grænseløse udviklingskultur.

Svend Brinkmann blev for alvor kendt, da han i 2014 udgav bogen “Stå fast“, hvori han gør op med, hvad han beskriver som tidens (selv)udviklingstyranni. Sidenhen kom opfølgeren “Ståsteder” og bestselleren “Gå glip”, der handler om begrænsningens kunst. Desuden er han forfatteren bag “Hvad er et menneske?” og “Vi er det liv, vi lever”. I sidstnævnte reflekterer Svend Brinkmann med udgangspunkt i en 93-årig kvindes spændende livshistorie over det nutidige syn på skæbnebegrebet. Senest har Svend skrevet boget “Tænk”, der handler om det tankefulde liv – om at give plads til tanker og til at dvæle.

Om
STEEN SVENDSEN

Fremtidsforsker, strategi- og politikudvikler, partner

Steen er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Han har en fortid som forskningschef ved Instituttet for Fremtidsforskning (1993-2000), rådgivende fremtidsforsker i den britiske regerings tænketank Strategy Unit (2001) og som forskningschef ved Huset Mandag Morgen (2001-2004). Medstifter af Public Futures i 2005 og af House of Futures i 2009. Steens kernekompetencer er fremtidsforskning, visionsprocesser, politik- og strategiudvikling, toplederrådgivning, procesledelse og projektdesign.

Om
SØREN OLSEN

Fremtidsforsker, strategi- og politikudvikler, partner

Søren er cand.polit. fra Københavns Universitet og har en fortid ved Instituttet for Fremtids-forskning (1992-2004) og som ekstern lektor ved bl.a. CBS. Medstifter af Public Futures i 2005 og House of Futures i 2009. Sørens kernekompetencer er fremtidsforskning, visions- og politikudvikling, nationaløkonomi, analyser, statistik, artikel- og rapportskrivning.

Seneste LIVETALK

  • DEL DIN YNDLINGS-EVENT

Alle vidensoplevelser

Ananas i egen juice:

René Oehlenschlæger
John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde og tilfredsstillende. Når vi fokuserer på vores styrker og positive præstationer, skaber vi et miljø, hvor vi kan trives og præstere bedre – både på banen og i livet generelt.
24 Jun 2024

Bowlingeksperimentet, der giver Joachim Andersen ret

John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde…

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching af Micki Sonne Kaa Sunesen, Ph.d. Direktør i Nordic Learning – Research and Education
I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde på en fordybet måde om fælles forberedelse, udførelse og evaluering, så har det den indflydelse på undervisningen, at den bliver mere varieret og at de professionelle bedre kan nå hele vejen rundt om den bredt sammensatte elevgruppe.
24 May 2024

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching

I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde…

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact