Send en uforpligtende forespørgsel om

“Lær at beherske ChatGPT”

Du får lynhurtigt svar på eksempelvis, gruppetilbud, rabataftaler eller yderligere information om kurset “Lær at beherske ChatGPT”

Vi sidder også klar på telefon 8987 5050
Mandag til fredag fra 8.00 – 16.00

KURSUS #AI #ChatGPT
#Kommunikation #Marketing
#Optimering

KURSUS #AI #ChatGPT
#Kommunikation #Marketing
#Optimering

 • ÉN DAGS MASTERCLASS

AI: Lær at beherske ChatGPT – og optimér dit arbejde

Lær at beherske verdens mest avancerede AI-værktøj

Du har måske allerede været i gang med at bruge ChatGPT, men med varierende resultater. Hvis man vil have succes med ChatGPT, kræver det forståelse for teknologien bag.

På kurset lærer du, hvordan du prompter chatbotten med egne data, kommunikationsmodeller og mere, så du kan få en endeløs strøm af content, der kan deles med det samme.

Du får en grundig indføring i, hvordan ChatGPT fungerer, og hvad det kan bruges til. Vi starter med det basale og arbejder os frem til de avancerede anvendelser.

Bliv i stand til at bruge ChatGPT til at:

 • Generere indhold såsom artikler, blogs og nyhedsbreve
 • Brainstorme nye ideer og projekter
 • Oversætte mellem sprog
 • Korrekturlæse tekster
 • Planlægge rejser og opdatere sociale medier

Undervisningen vil veksle mellem teori og praktiske øvelser, hvor du selv får mulighed for at afprøve ChatGPT til netop det, der er relevant for dit arbejde.

Efter kurset får du udleveret en ChatGPT-manual med al teori fra kurset. Du har desuden mulighed for at kontakte underviseren efter kurset og få feedback og sparring, hvis du støder på udfordringer, når du skal i gang med at bruge ChatGPT i dit arbejde.

I to årtier har René Hjetting hjulpet virksomheder med at få succes med deres kommunikation og online forretning. René kan give dig ChatGPT som et væsentligt redskab til at skabe en unik visuel kommunikation – uden at gå på kompromis med kvaliteten af dine “billeder”.

KURSUS med René Hjetting
fra kl. 9.00 - 16.00 (Morgenmad fra kl. 8.30)
3.995kr. Excl. moms
 • EARLYBIRD-BILLET
  kan købes til og med den 2. september til 2.995kr. excl. moms
 • 3. oktober 2024 - AARHUS
 • 29. oktober 2024 - KØBENHAVN
 • 4. juni 2024 - ODENSE
Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage. BEMÆRK: Vil I deltage som gruppe, kontakt os direkte for at få et gruppetilbud på mail: salg@learnx.dk eller telefon: 89 87 50 50.

Medarbejderens udbytte

 • En grundig indføring i AI og dets funktioner
 • Du lærer at integrere ChatGPT i dit arbejde, så du optimerer dine flows
 • Du forstår, hvordan du bygger prompts, så du får det rette output
 • En dybdegående forståelse af teknologien og dens potentiale

Virksomhedens udbytte

 • Medarbejdere, der behersker den seneste AI-teknologi
 • Integration af AI i arbejdsflows
 • Effektive arbejdsgange med større volumen – uden at gå på kompromis med kvaliteten

Målgruppe

Kurset er for alle, der ønsker at lære at lave professionelle billeder i Midjourney, herunder marketing- og kommunikationsmedarbejdere, fotografer, grafikere og medarbejdere med ansvar for billedproduktion.

Emner du kommer igennem på masterclassen

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Vores kurser afholdes på nøje udvalgte lokationer (se her) og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller info@learnx.dk.

Seneste LIVETALK
med

 • DEL DIN YNDLINGS-EVENT

Alle vidensoplevelser

Ananans i egen Juice:

René Oehlenschlæger
John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde og tilfredsstillende. Når vi fokuserer på vores styrker og positive præstationer, skaber vi et miljø, hvor vi kan trives og præstere bedre – både på banen og i livet generelt.
24 Jun 2024

Bowlingeksperimentet, der giver Joachim Andersen ret

John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde…

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching af Micki Sonne Kaa Sunesen, Ph.d. Direktør i Nordic Learning – Research and Education
I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde på en fordybet måde om fælles forberedelse, udførelse og evaluering, så har det den indflydelse på undervisningen, at den bliver mere varieret og at de professionelle bedre kan nå hele vejen rundt om den bredt sammensatte elevgruppe.
24 May 2024

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching

I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde…

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact