TAK, FOR DIN INTERESSE!
DIN FORESPØRGSEL ER MODTAGET
– OG VI SER FREM TIL AT RÅDGIVE DIG.

Indtil da, håber vi at du kan finde inspiration i nedenstående.

Team LearnX – telefon 8987 5050

Medarbejdere, der oplever stress, er er ikke produktive og skaber meget mere “larm” end deres kollegaer, fordi stressede medarbejdere har problemer med at tænke klart og tage rationelle beslutninger. De kommer derved til at lave flere fejl, hvilket kan påvirke jeres arbejdsmiljø, jeres kunder – og jeres resultat. … og jeres medarbejdere!

Dagskursus med Simone Lindharth #Stress #Trivsel #Medarbejderfastholdelse #Ledelse

Dagskursus
med Simone Lindharth #Stress
#Trivsel #Medarbejderfastholdelse
#Ledelse

 • ÉN DAGS MASTERCLASS

Spot stress på din arbejdsplads

– og bliv bedre til at stresshåndtere og trivselskommunikere med dine ansatte og kolleger

Efter en introduktion til, hvad stress er, får du på kurset helt konkrete værktøjer til at hjælpe andre med at komme ud af stresstilstande og tackle fremtidig stress, så den ikke breder sig i dine teams. Disse værktøjer er helt lavpraktiske handlingsplaner, som gør dig i stand til at igangsætte de rette tiltag før, under og efter en stressbelastning og ultimativt forebygge disse hos dine medarbejdere eller kollegaer.

Er stress farligt?
Kurset giver indblik i, hvordan hjernen og kroppen reagerer på stress. Stress er ikke farligt, det er en helt almindelig tilstand at være i, men langvarig stress kan have store konsekvenser for helbredet. Det er den langvarige stress, vi skal komme til livs på arbejdspladsen, før den går ud over trivslen, produktiviteten og ikke mindst medarbejderfastholdelsen.

Simone Lindharth er uddannet psykoterapeut og stresscoach og arbejder ud fra en målsætning om, at man skal opleve mere ro og glæde i livet på trods af de naturlige og løbende udfordringer, vi alle møder.

KURSUS
med Simone Lindharth

fra kl. 9.00 - 16.00 (Morgenmad fra kl. 8.30)
3.495kr. Excl. moms
 • AARHUS, 10. september 2024
 • ODENSE, 1. oktober 2024
 • KØBENHAVN, 8. oktober 2024
Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage. BEMÆRK: Vil I deltage som gruppe, kontakt os direkte for at få et gruppetilbud på mail: salg@learnx.dk eller telefon: 89 87 50 50.

Kom den alvorlige stress til livs – én gang for alle

På kurset vil du også få forskellige øvelser og metoder til at sikre god kommunikation, selv i pressede situationer, så du ikke selv er en katalysator for stress i dit team. Målet er, at du går fra kurset med bred viden om fænomenet og redskaber til at komme stressen til livs, så dine ansatte og kolleger oplever større arbejdsglæde og trivsel.

Medarbejderens udbytte

 • Forståelse af, hvad stresstilstande gør ved hjernen kortvarigt og langvarigt
 • Hjælp til at spotte stress – både i individer og i teams
 • Redskaber til at fastholde god kommunikation, selv når der er travlt
 • Forståelse for andres stressreaktioner
 • Værktøjer til at gribe kommunikation an med stressede kolleger

Virksomhedens udbytte

 • Forebyggelse af stress og stressrelaterede udfordringer
 • Forbedret trivsel og mental sundhed på arbejdspladsen
 • Medarbejdere rustet til at spotte stress og vende trivslen i en positiv retning
 • Mindre sygefravær og færre langtidssygemeldinger
 • Bedre fastholdelse af medarbejdere

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at blive bedre til at tackle stress på arbejdspladsen. Om du er leder, HR-medarbejder, arbejdsmiljø- eller tillidsrepræsentant, vil du få konkret viden, du kan bruge og udbrede på din arbejdsplads med det samme.

LearnX

Excluded

LearnX

Excluded

LearnX

Exluded

LearnX

Excluded

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Vores kurser afholdes på nøje udvalgte lokationer (se her) og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller info@learnx.dk.

Om
SIMONE LINDHARTH

Er I parat?

“Jeg har selv haft stress: Følelsen af, at du ofte er ked af det, træt, frustreret og stresset. Måske mærker du ofte symptomer som uro i kroppen, søvnbesvær, tankemylder og udmattelse. Måske du har følelsen af at være fanget i et tomrum, hvor du føler dig utilstrækkelig. Måske er det forbundet med tristhed, angst, depressive tanker og sorg.

Dybest set ønsker du at opnå en følelse af ro og balance og at slippe af med tankemylder, uro og stress, så dit liv kan føles mere ubesværet.

Jeg kan hjælpe jer med at finde svar og give jer redskaber, som vil skabe den forandring I har brug for. Og blive glade og tilstedeværende på jeres arbejdsplads.”

– Simone Lindharth, stresscoach og psykoterapeut

Seneste LIVETALK
med

 • DEL DIN YNDLINGS-EVENT

Skab forandring

Ananas i egen juice:

René Oehlenschlæger
John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde og tilfredsstillende. Når vi fokuserer på vores styrker og positive præstationer, skaber vi et miljø, hvor vi kan trives og præstere bedre – både på banen og i livet generelt.
24 Jun 2024

Bowlingeksperimentet, der giver Joachim Andersen ret

John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde…

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching af Micki Sonne Kaa Sunesen, Ph.d. Direktør i Nordic Learning – Research and Education
I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde på en fordybet måde om fælles forberedelse, udførelse og evaluering, så har det den indflydelse på undervisningen, at den bliver mere varieret og at de professionelle bedre kan nå hele vejen rundt om den bredt sammensatte elevgruppe.
24 May 2024

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching

I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde…

Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact