Find vej til din næste vidensoplevelse

February 18, 2024
Posted in Trends
February 18, 2024 Line Haunstrup

Vi tror på livslang læring, derfor har vi arbejdet på en ny og forbedret udgave af os selv 

Nu kan vi endelig løfte sløret for den nye hjemmeside, der er skabt med det formål at styrke din vidensrejse og give dig det nødvendige overblik til at træffe de rigtige valg for din fremtid.

Vi tror på livslang læring, og det er derfor, vi konstant stræber efter forbedring og innovation. Med den nye hjemmeside er vi nu bedre rustet end nogensinde til at være dine pålidelige guider på vejen mod faglig og personlig succes.

Uanset om du drømmer om at tage din faglighed til nye højder eller ønsker at opdatere dine kompetencer i en konstant foranderlig arbejdsmarked, er vi her for at opfylde dine behov. Vores produkter spænder over fire nøglekategorier: Konferencer, Masterclass, Kurser og Uddannelser. Uanset hvilket skridt du ønsker at tage på din karrierevej, har vi det perfekte tilbud til dig.

Vi skræddersyr vores produkter, så de afspejler de nyeste trends og tendenser inden for dit fagområde. Med vores intuitive tag-system kan du nemt navigere gennem vores omfattende udvalg og finde præcis det, du leder efter. Uanset om du er interesseret trivsel på arbejdspladsen, AI, ESG eller noget helt fjerde, har vi kurser og undervisere, der matcher dine præferencer og behov.

Din vej til ny viden

Udforsk en helt ny måde at opdage produkter, der matcher dine interesser og behov. Med vores intuitive tag-system er det lettere at finde præcis det, du leder efter. Selekteringssystemet giver dig mulighed for at dykke ned i vores omfattende udvalg med lethed og opdage nye kurser og undervisere, der passer perfekt til din faglighed og præferencer. Så lad dig inspirere, og gå på opdagelse gennem vores produkter.

Ananas i egen juice:

René Oehlenschlæger
John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde og tilfredsstillende. Når vi fokuserer på vores styrker og positive præstationer, skaber vi et miljø, hvor vi kan trives og præstere bedre – både på banen og i livet generelt.
24 Jun 2024

Bowlingeksperimentet, der giver Joachim Andersen ret

John Gottmans forskning viser, at forhold med en høj ratio af positive til negative interaktioner (mindst 5:1) er mere succesfulde…

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching af Micki Sonne Kaa Sunesen, Ph.d. Direktør i Nordic Learning – Research and Education
I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde på en fordybet måde om fælles forberedelse, udførelse og evaluering, så har det den indflydelse på undervisningen, at den bliver mere varieret og at de professionelle bedre kan nå hele vejen rundt om den bredt sammensatte elevgruppe.
24 May 2024

Brug hjernen i arbejdet med co-teaching

I min forskning med fokus på co-teaching ser jeg nærmest mirakler ske. Når de professionelle får muligheden for at samarbejde…

Christine Nordam Andersen fra Nordam Business Partners Aps forklarer
I starten nærmest grinede vi af ESG, fordi det ikke var vigtigt. Altså ikke lige så vigtigt som vores finansielle banehalvdel. Men jeg blev klogere. På et morgenmøde med en bankansat gik det op for mig, at renter fremover ville blive koblet til ESG. Det ville dermed blive finansielt og rykke ind på min banehalvdel.
14 May 2024

Otte trin til ESG-rapportering – her får du min tilgang til ESG-projekter

I starten nærmest grinede vi af ESG, fordi det ikke var vigtigt. Altså ikke lige så vigtigt som vores finansielle…

, , ,
Contact

LIVSLANG LÆRING

Hos LearnX tror vi på livslang læring og personlig udvikling.
Vi er din guide i en verden, hvor viden er en kilde til inspiration og transformation.

Har du en god idé?

Har du en idé til en masterclass, uddannelse, konference eller et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter højaktuelle trends, som vi kan berige vores kunder med.

LearnX

Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C
CVR: 39 98 13 51

TELEFON 8987 5050

Contact